Vul het formulier in en klik op bevestigen om de brochure te ontvangen

Laat je gegevens achter. Wij informeren je zodra er nieuwe data bekend zijn.

Actuele ontwikkelingen in de omzetbelasting

Deze cursus is nog niet gepland, Klik hier voor ons totale cursusaanbod
De rechtspraak en nieuwe wetgeving in de omzetbelasting volgen elkaar in hoge snelheid op. Tijdens dit webinar ziet u met praktijkvoorbeelden de kansen en risico’s van de actuele ontwikkelingen zodat u deze nog beter kunt signaleren bij uw klanten.

Heffing van omzetbelasting kan heel eenvoudig zijn, maar ook erg complex. Een foutje is snel gemaakt en heeft in de omzetbelasting vaak grote gevolgen. Vrijstellingen, uitzonderingen, subsidies en internationale transacties zijn enkele van de aandachtspunten waar u tijdens het webinar meer over te weten komt. 

Doelstelling
U bent na dit webinar op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en nog beter in staat uw cliënt te adviseren en voor te bereiden op komende wijzigingen. Welke vragen moet u stellen om kansen of risico’s voor de omzetbelasting te signaleren? De docent behandelt de actuele rechtspraak en actuele en toekomstige wetgeving aan de hand van praktische voorbeelden en herkenbare situaties. Een leuke praktische bijeenkomst met ruimte voor veel interactie en dynamiek. 

Inhoud 
De onderwerpen die behandeld worden zijn afhankelijk van de actualiteit, de volgende aspecten worden in ieder geval besproken;  

  • Wijzigingen e-commerce per 1 juli 2021
  • Ervaring met ingevoerde wijzigingen per 1 januari 2020
  • Ontwikkelingen op het gebied van vastgoed en omzetbelasting
  • Toekomst van de omzetbelasting binnen de EU
  • Overige actualiteiten en rechtspraak

Bestemd voor
Mkb-accountants en overige adviseurs die klanten op fiscaal gebied adviseren.