Coming Soon 2023

Wat verwachten we van het komende jaar?

download brochure
Deze cursus is nog niet gepland, Klik hier voor ons totale cursusaanbod

Als RC, RO en CPC kom je in aanmerking voor de ledenprijs. Kom je met 2 personen of meer vanuit de dezelfde organisatie, dan ontvang je 10% korting

Ben jij klaar voor 2023?

Wat kan je verwachten op Coming Soon 2023? Wat kan je verwachten in de toekomst?

De opzet van de Coming Soon seminars is niet om aanstaande veranderingen op het gebied van wet- en regelgeving te behandelen, maar om met elkaar de impact van maatschappelijke, politieke en economische ontwikkelingen te bespreken. Reflecties op het aanstaande, bredere speelveld waarin we te acteren hebben. 

Laat je inspireren door experts binnen en buiten het vakgebied. Sprekers als Kris Douma, Leen Paape, Maria Genova nemen je mee naar de toekomst.

Kris Douma geeft een strategische update en gaat in op het vertrouwen van het maatschappelijk verkeer. Wat zijn de belangrijke thema’s voor accountants voor de komende jaren? Als accountants kijken we veel in de achteruitkijkspiegel. Daar moet verandering in komen. Wat komt er op ons af en hoe wendbaar is onze organisatie. 

Hoogleraar Leen Paape gaat in op actuele geopolitieke ontwikkelingen. Met een outside in blik kijkt hij naar de mondiale ontwikkelingen en actualiteiten.

Maarten de Borst gaat in op de toekomst van geld en de wereld van crypto’s. 

Louis & Louren van Garderen (vader en zoon) werken samen in een accountancy tech firm en kijken naar de IT-ontwikkelingen en digitalisering. We gaan een hackathon doen: Hack the future!

Marianne van Kimmenade, accountant bij de NBA, gaat in op ontwikkelingen binnen fraude.

Maria Genova zoomt in op cybercrime, criminaliteit waar iedereen mee te maken heeft.

Doelstelling 
Tijdens het seminar gaan we aan de slag met de volgende leerdoelen:

  • Beeld vormen bij hoe deze ontwikkelingen impact kunnen hebben op de rol en de verantwoordelijkheden van de accountant/financial 
  • Bijgepraat worden over onderwerpen zoals toekomstbestendigheid, IT-technologie, macro-economische ontwikkelingen en leiderschap 
  • Best -en worst- practices en andere ervaringen delen met vakgenoten 

Inhoud 

Terugblik Coming soon 2020

Zie hier het programma van Coming Soon 2023

Kris Douma en Maria Genova waren sprekers op een geslaagd Jaarcongres op Curaçao, georganiseerd door de NBA Opleidingen in samenwerking met DCAA.

Bestemd voor 
Accountants, adviseurs overige (financiële) professionals.&n