Vul het formulier in en klik op bevestigen om de brochure te ontvangen

Laat je gegevens achter. Wij informeren je zodra er nieuwe data bekend zijn.

1 dag

Cybersecurity voor financials

Details
Lengte

1 dag

Eerstvolgende startdata & locaties

wo 24 mei 2023, Utrecht

di 14 november 2023, Utrecht

Prijs (excl. btw)

€ 895 (leden)

€ 995 (niet-leden)

PE

12

Organisaties zijn in toenemende mate doelwit van cybercriminaliteit. Beroepscriminelen leggen met DDoS-aanvallen websites plat of gijzelen met behulp van ransomware, zoals Cryptolocker en WannaCry, kritische data van organisaties voor losgeld. Statelijke actoren krijgen door middel van cyberspionage waardevolle informatie in handen en weten tegenwoordig zelfs door middel van hacking democratische processen te beïnvloeden. Het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) concludeert al jaren dat de digitale weerbaarheid van organisaties achterblijft bij de als maar groeiende dreigingen en dat de risico’s daardoor alsmaar toenemen. Niet langer is cybersecurity daarom een onderwerp dat alleen bij de afdeling IT op de agenda staat. Ook bestuurders houden zich steeds meer met het onderwerp bezig en verwachten op dit gebied inmiddels ook het nodige van controllers, risk officers, internal auditors en accountants.

Inhoud
Je volgt tijdens deze training de e-learning Cybersecurity. Dat doe je tijd- en plaatsonafhankelijk, dus waar en wanneer je zelf wil. De kennis die je tijdens het doorlopen van deze e-learning opdoet, pas je direct toe in de eigen praktijk. Je voert namelijk aan de hand van een aantal vragen een cybersecurityanalyse uit binnen jouw organisatie. Tijdens de bijeenkomst, die je zowel fysiek als digitaal kunt bijwonen, ontvang je feedback op je cybersecurityanalyse. Vanzelfsprekend bestaat er tijdens deze bijeenkomst alle ruimte voor het stellen van vragen.

Doel
Na afloop van de training is de deelnemer in staat:

  • hacking als concept te definiëren;
  • de belangrijkste trends en ontwikkelingen ten aanzien van hacking en cyber security uiteen te zetten;
  • de wijze waarop organisaties zich kunnen wapenen tegen hacking uiteen te zetten;
  • de digitale weerbaarheid van organisaties aan de hand van frameworks in te richten en te toetsen; en
  • als gesprekspartner kunnen fungeren van specialisten op het gebied van cybersecurity.

Programma

  • E-learning: Cybersecurity
  • Opdracht: Cybersecurity
  • Bijeenkomst: Cybersecurity voor financials

Doelgroep 
Je bent werkzaam als internal/operational auditor, interne accountant, controller of risk officer en hou je bezig (of gaat je bezighouden) met het inrichten en/of toetsen van aan cybersecurity gerelateerde onderwerpen, maar hebt hier nog geen of beperkte kennis en/of ervaring mee.

fallback
Mohamed Amezguiou - Ferocia
Mohamed Amezguiou RE CISA is specialist op het gebied van audit en cyber security. Hij heeft een achtergrond bij EY en begeleidt organisaties met vraagstukken op het gebied van IT-risk-management en cyber resilience. meer info
Cybersecurity voor financials
Startdatum 24 mei
wo 24 mei 2023
9:00 - 16:00
Utrecht
Routebeschrijving
Startdatum 14 november
di 14 november 2023
13:00 - 16:00
Utrecht
Routebeschrijving