Vul het formulier in en klik op bevestigen om de brochure te ontvangen

Laat je gegevens achter. Wij informeren je zodra er nieuwe data bekend zijn.

1 dag

Effectief persoonlijk reputatiemanagement

Details
Lengte

1 dag

Eerstvolgende startdata & locaties

di 9 mei 2023, Nieuwegein

di 10 oktober 2023, Breukelen Ut

Prijs (excl. btw)

€ 695 (leden)

€ 795 (niet-leden)

PE

6

Wie had ooit verwacht dat de halve wereld eerst thuis en nu hybride zou gaan werken? Niks is inmiddels minder waar. En het feit dat je maar gedeeltelijk fysiek op kantoor of bij klanten/opdrachtgevers aanwezig bent, heeft effect op je persoonlijke impact, slagkracht en uitstraling als financial, auditor of accountant. En dus ook op de manier waarop jij in de picture blijft voor juist die leuke kansen en projecten, waar jij mogelijk op aast. Je hebt namelijk niet alleen regie te nemen op je live imago en reputatie, maar ook online via video presentaties, video meetings en op social media. En het goede nieuws is: dit verdwijnt niet meer.

Naast het updaten van je vakkennis en de invloed van de verdergaande digitalisering worden er steeds meer sociaal emotionele vaardigheden van je gevraagd. Om waarde toe te voegen in je werk én (online) het verschil te maken. Onbekend maakt helaas onbemind! Reden te meer voor een frisse blik op je persoonlijke reputatie en het podium te pakken vanuit je persoonlijkheid, drive, leiderschap, talent en kwaliteiten. Vergis je niet, de arbeidsmarkt staat op zijn kop. Grijp je kans en laat je personal brand shinen!

Wat levert de sessie op?
Tijdens deze sessie krijg je inzicht in de noodzaak van een sterke persoonlijke reputatie, van een positief imago en hoe je dit zelf blijvend kunt versterken. Je bent je erna bewust van waar jij voor staat, hoe je overkomt, of je een consistent beeld neerzet (live en online). Je bent in staat hierna meer impact te hebben met je persoonlijke reputatie om je branding strategie op niveau te houden. Deze merkhandvatten benut je in zowel werksituaties, in je netwerk als op LinkedIn en in videomeetings en presentaties. Je weet jezelf krachtiger te profileren en je weet je toegevoegde waarde te communiceren. Met meer plezier, zelfverzekerdheid, personal touch en succes!

Quote deelnemer:

'Enthousiast, luistert naar iedereen, geeft iedereen het idee dat hij/zij belangrijk is. Ze doet zelf wat ze ons leert: blijf bij jezelf. Haar personal branding is top!'

Enkele leerdoelen:

  • Noodzaak en belang van een goede persoonlijke reputatie voor financials, accountants en auditors
  • Leer je waarom persoonlijke attitude en gedrag voorgaat op de inhoud...
  • Pak de regie: 10 Do's en kansen voor bewuste heldere profilering en persoonlijke reputatie
  • Inzichten in de werking van identiteit, imago en impact (model @ReBBels)
  • Congruentie in je reputatie: feedback op je uitstraling en imago vanuit je werk en netwerk
  • Psychologie in eerste indrukken: weet waar je rekening mee moet houden!
  • #BrandChecks: kansen en bedreigingen voor je professionele online reputatie.
  • Presenteren en pitchen van je personal brand board
  • Bonus: Personal Brand Paspoort en 10 tips voor meer inspirerende videomeetings

Door de kleine groep is er veel persoonlijke aandacht, daarnaast worden er voor en na deze sessie enkele opdrachten uitgevoerd die je verder kunnen helpen. Deze cursus bevat een voorbereiding opdracht die van belang is voor de sessie.

Bestemd voor
Accountants, auditors en overige financiële professionals

Jocelyn Rebbens
Jocelyn Rebbens
Trainer, coach, psycholoog, oprichter en eigenaar
Drs. Jocelyn Rebbens (1972) is economisch psycholoog en is eigenaar van ReBBels. Zij geeft training, workshops en coaching op het gebied van Personal Branding & Reputatiemanagement, Positieve Psychologie & Veerkracht, Effectieve communicatie en Inspirerend leiderschap. Haar drive is het dan ook om het carrièrevuurtje van professionals en managers aan te wakkeren, waardoor zij veel meer vanuit hun talent, ambitie en kwaliteit kunnen werken. Dit heeft… meer info
Effectief persoonlijk reputatiemanagement
Startdatum 9 mei
di 9 mei 2023
9:00 - 17:00
Nieuwegein
Routebeschrijving
Startdatum 10 oktober
di 10 oktober 2023
9:00 - 17:00
Breukelen Ut
Routebeschrijving