Vul het formulier in en klik op bevestigen om de brochure te ontvangen

Laat je gegevens achter. Wij informeren je zodra er nieuwe data bekend zijn.

1 dag

Praktische en positieve psychologie voor financial

Details
Lengte

1 dag

Eerstvolgende startdata & locaties

wo 14 juni 2023, Utrecht

di 14 november 2023, Nieuwegein

Prijs (excl. btw)

€ 695 (leden)

€ 795 (niet-leden)

PE

6

De afgelopen periode van thuiswerken heeft bij veel financials. accountants en auditors behoorlijk wat gevraagd van hun motivatie, veerkracht, energie en werkplezier. Niet voor niets stijgen de burn-out cijfers weer. Psychologisch kapitaal wordt zeker in de huidige hybride werkplek nog belangrijker. Het kantoor wordt veel meer een ontmoetingsplek en inspiratiehuis voor creativiteit, sparren en innovatie.

Dit vraagt een stevige opfrisser van je sociale en emotionele intelligentie en vaardigheden. Want waar professionals (online) samenwerken heb je te maken met verschillend gedrag, communicatiestijlen en emoties. En dat loopt zeker niet altijd even soepel. Als je dan ook nog eens vanuit huis werkt en elkaar alleen hoort of in het beste geval via video ziet, is het nog lastiger samen de positieve spirit en energie vast te houden en jezelf te motiveren. Irritaties en allergieën liggen op de loer, evenals het gebrek aan energie om door te vragen op een onverwacht of grillig antwoord wat je niet zint.

Steeds meer financials en leidinggevenden zijn dan ook op zoek naar mogelijkheden op hun team na COVID positief te stimuleren, weer te verbinden om samen de veerkracht van het team te borgen. Waardoor je effectiever, met meer energie en plezier samenwerkt aan je doelen. Hier liggen kansen voor jou als financial!

Wat levert de training op?
De training Praktische Psychologie gaat uit van korte theorie en veel interactie in de groep. Je leert niet alleen weer scherp naar je zelf te kijken, ook naar de ander. Er zijn diverse voorbereidingsopdrachten, waaronder de LIFO online vragenlijst Persoonlijke Stijl. Deze opdrachten zijn voorwaarden voor deelname aan de training. Na de training vertrek je met mooie learnings over o.a. bewustwording van jezelf, inzicht in de ander en praktisch toepasbare tools en inzichten om morgen vanuit een positief perspectief in werk te staan en meer plezier en succes uit je (hybride) team te halen!

Enkele leerdoelen

  • Psychologie: betekenis, praktische toepassing anno nu.
  • Inzicht waarom het werken vanuit FLOW en talent loont.
  • De kracht en noodzaak van positief psychologisch kapitaal: 10 handvatten voor hybride verbinding en samenwerken; welke maakt voor jou verschil?
  • Back to your roots en je praktische psychologie als kind!
  • Inzicht in jouw persoonlijke gedragsvoorkeur en persoonlijke communicatiestijl voor effectievere en positievere samenwerking (LIFO).
  • Productief emotiemanagement: neem regie op je gedachten (RET)
  • De kracht van geweldloze communicatie en het voeren van oprechte gesprekken.
  • Mentaal en fysiek veerkrachtige eigenaar van je job blijven.

Bestemd voor
Accountants, auditors en overige financiële professionals

 

Jocelyn Rebbens
Jocelyn Rebbens
Trainer, coach, psycholoog, oprichter en eigenaar
Drs. Jocelyn Rebbens (1972) is economisch psycholoog en is eigenaar van ReBBels. Zij geeft training, workshops en coaching op het gebied van Personal Branding & Reputatiemanagement, Positieve Psychologie & Veerkracht, Effectieve communicatie en Inspirerend leiderschap. Haar drive is het dan ook om het carrièrevuurtje van professionals en managers aan te wakkeren, waardoor zij veel meer vanuit hun talent, ambitie en kwaliteit kunnen werken. Dit heeft… meer info
Praktische en positieve psychologie voor financial
Startdatum 14 juni
wo 14 juni 2023
9:00 - 17:00
Utrecht
Routebeschrijving
Startdatum 14 november
di 14 november 2023
9:00 - 17:00
Nieuwegein
Routebeschrijving