Vul het formulier in en klik op bevestigen om de brochure te ontvangen

Laat je gegevens achter. Wij informeren je zodra er nieuwe data bekend zijn.

Strategie voor Digitale Transformatie

Wat vergt het van organisatie en leiderschap

Deze cursus is nog niet gepland, Klik hier voor ons totale cursusaanbod
Deze cursus behandelt de essentiële onderwerpen strategie, organisatie en leiderschap, om vervolgens concreet met digitalisering aan de slag te gaan of al ingezette digitalisering te versnellen.

Deze driedaagse cursus is inclusief twee overnachtingen en tweemaal diner.

Digitalisering staat op de strategische agenda in vrijwel iedere denkbare sector. De ontwikkelingen gaan snel: de vraag waarom digitalisering belangrijk is voor de continuïteit van de organisatie is voor de meesten al een gepasseerd station. De vraag die nu de boventoon voert, is HOE pakken we digitalisering het beste aan?

Wat zijn good practices voor de strategie en organisatie en wat is er bekend over bad practices die we maar beter kunnen vermijden? En bij financieel professionals leeft de vraag: welke rol pakken we hierin?

Deze cursus behandelt de essentiële onderwerpen strategie, organisatie en leiderschap, om vervolgens concreet met digitalisering aan de slag te gaan of al ingezette digitalisering te versnellen.

Doelstelling
Tijdens de cursus gaan we aan de slag met de volgende leerdoelen:

  • herkennen hoe nieuwe trends en technologie groei en succesvolle business modellen beïnvloeden
  • zien dat de impact van technologische verandering op de business primair via de klant gaat, en niet enkel via marge door automatisering
  • ervaring opdoen met tools en frameworks om de impact van deze veranderende context op jouw eigen organisatie op waarde te schatten
  • Begrijpen welke capaciteiten de organisatie nodig heeft voor succesvolle digitale transformatie
  • met eigen case in teams oefenen met het uitwerken van business strategieën en initiatieven die jouw business laten floreren in deze snel veranderende omgeving
  • Inzichten opdoen met betrekking tot de eigen (leiderschap-) rol bij digitale transformatie

Inhoud
In deze driedaagse cursus gaan de deelnemers samen met de docenten concreet aan de slag. Het programma omvat cases, voorbeelden, tools en inzichten uit de literatuur en praktijk. Deelnemers brengen hun vraagstukken en ervaringen in.

Bestemd voor
De cursus is bestemd voor cfo's, financieel directeuren en controllers en accountants in business die betrokken zijn bij strategie & organisatievraagstukken rond digitalisering.

Als RC kom je in aanmerking voor het ledentarief.