Vul het formulier in en klik op bevestigen om de brochure te ontvangen

Laat je gegevens achter. Wij informeren je zodra er nieuwe data bekend zijn.

8 dagen

Vervolgopleiding NLP

Voor diepgaand en blijvend advies

Details
Lengte

8 dagen

Eerstvolgende startdata & locaties

wo 13 september 2023, IJsselstein Ut

Prijs (excl. btw)

€ 2.995 (leden)

€ 3.295 (niet-leden)

PE

48

De Vervolgopleiding NLP geeft diepgang om de motivatie van mensen te doorgronden; waarom doen zij wel of niet iets? Verder leer je de basis van iemands karakter kennen en herkennen aan de hand van hun communicatie. Voordat je mee kunt doen aan deze 8-daagse opleiding dien je de Basisopleiding NLP te hebben afgerond.

Deze vervolgopleiding is voor hen die belang hechten aan goed management en diepgaand en blijvend advies. Je krijg de sleutel om zelf te bepalen hoe diep je het gesprek in wilt gaan.

Waar de Basisopleiding NLP zich concentreert op het communicatiemodel geeft de Vervolgopleiding NLP diepgang om de motivatie van mensen te doorgronden; waarom doen zij wel of niet iets? Verder leer je de basis van iemands karakter kennen en herkennen aan de hand van hun communicatie. Daarmee kun je diepgaander adviseren, mogelijke conflicten oplossen en anderen assisteren om moeilijke situaties het hoofd te bieden. Binnen teams begrijp je hoe het komt dat het bijvoorbeeld 'lekker loopt' en krijg je handvatten om te interveniëren daar waar het 'niet lekker loopt'.

Doelstelling
Deze Vervolgopleiding NLP is gericht op managementvaardigheden, adviesvaardigheden én diepgaandere coaching vaardigheden. Naast het inzicht in en het versterken van de communicatie geeft het je ook de handreiking om initiërend te werk te gaan bij de veranderingen in houding en gedrag die je voor ogen hebt.

Inhoud
De inhoud van deze opleiding verdiept het communicatiemodel uit de Basisopleiding en voegt twee modellen toe: het coachings-model om mensen te helpen veranderingen in houding en gedrag vorm te geven en het modelings-model wat je de maximale flexibiliteit geeft met betrekking tot jouw mogelijkheden in gedrag. De volgende thema's komen aan bod:

  • Waarden: Door de waarden van je gesprekspartner en je zelf te kennen heb je inzicht in wat iemand beweegt, of iemand wel of niet gemotiveerd is om zijn energie ergens aan te geven of niet. Voor medewerkers krijg je extra handvatten om effectiever te managen, voor klanten betekent het dat je meer tools krijgt om hen te ondersteunen en te adviseren.
  • Overtuigingen: De manier waarop wij onze doelen realiseren komt voort uit onze overtuigingen. Door de overtuigingen te kennen weten we waarom iemand sommige dingen niet doet zoals wij verwachtten en ze geven aan langs welke leefregels wij willen werken. Wanneer we flexibel met overtuigingen weten om te gaan kunnen we nieuwe paden inslaan.
  • Metaprogramma's: Door puur te luisteren is het mogelijk om te schetsen waar iemand wel of niet goed in is. Het werkt als voorspeller voor iemands gedrag en geeft inzicht waarom sommige mensen wel en andere mensen niet goed met elkaar kunnen omgaan én wat je daarmee kunt doen.
  • Flexibiliteit: Flexibiliteit in gedrag is het hoogste goed binnen NLP. Dit thema wordt in deze vervolgopleiding maximaal uitgediept door versneld te leren van iemand. Hierdoor kunnen capaciteiten razendsnel uitgebreid worden.

Bestemd voor
Accountants, (belasting)adviseurs, leidinggevenden, management/directie, kantoorleiders die de basisopleiding NLP hebben afgerond.

De Vervolgopleiding NLP bestaat uit 8 dagen. De opleiding wordt afgesloten met een theorie-examen. Naast de bijeenkomsten dien je rekening te houden met ca. 2 uur huiswerk per bijeenkomst. De opleiding staat in totaal voor 48 PE-uren. Binnen NLP wordt gewerkt met accreditaties. De Vervolgopleiding NLP staat voor Master Practioner NLP voor accountants. Dit is een deelaccreditatie voor Master Practitioner in NLP.

Voordat je mee kunt doen aan deze 8-daagse opleiding dien je de Basisopleiding NLP te hebben afgerond

Guido Dik
Guido Dik
Business coach en geaccrediteerd internationaal NLP Master Trainer.
fallback
Angela Steemers
Vervolgopleiding NLP
Startdatum 13 september
wo 13 september 2023
9:30 - 16:30
IJsselstein Ut
wo 4 oktober 2023
9:30 - 16:30
IJsselstein Ut
wo 8 november 2023
9:30 - 16:30
IJsselstein Ut
wo 22 november 2023
9:30 - 16:30
IJsselstein Ut
wo 6 december 2023
9:30 - 16:30
IJsselstein Ut
wo 20 december 2023
9:30 - 16:30
IJsselstein Ut
wo 10 januari 2024
9:30 - 16:30
IJsselstein Ut
wo 24 januari 2024
9:30 - 16:30
IJsselstein Ut
Routebeschrijving