1 dag

Workshop NLP

Grip op je brein, verander gedrag van binnen

Details
Lengte

1 dag

Eerstvolgende startdata & locaties

wo 15 februari 2023, Utrecht

Prijs (excl. btw)

€ 495 (leden)

€ 550 (niet-leden)

PE

7

Krijg middels NLP inzicht in de mentale processen waarmee je jouw gedrag en communicatie gericht kunt sturen. Met dat inzicht maak je een eind aan belemmerende oude gedragspatronen en maak je ruimte voor nieuwe gedragingen die wel effect hebben.

Communicatie en gedrag wordt bepaald door je overtuigingen en mentale scripts die je door de jaren hebt ontwikkeld. Word bewust hiervan en doorbreek oude patronen.

Communicatie speelt een grote rol binnen teams, tussen collega's en uiteraard ook richting klanten. Het is iets dat tussen mensen speelt. Veel aandacht in communicatiecursussen gaat dan ook uit naar zichtbaar gedrag, terwijl communicatie een uiting is van je interne gedachten en overtuigingen.

In deze workshop krijg je middels NLP inzicht in de mentale processen waarmee je jouw gedrag en communicatie gericht kunt sturen. Met dat inzicht maak je een eind aan belemmerende oude gedragspatronen en maak je ruimte voor nieuwe gedragingen die wel effect hebben.

Gedurende deze dag krijg je een inleiding in NLP en ga je met een aantal elementen uit NLP aan de slag die je direct kunt toepassen.

Doelstelling
Je krijgt NLP communicatietechnieken aangereikt die jouw daadkracht versterken en tot meer tevreden klanten, collega's en medewerkers leiden.

Inhoud
De inhoud van deze interactieve workshop wordt mede door de deelnemers zelf bepaald. Na inventarisatie van een ieders verwachtingen maakt de docent een training op maat. Je kunt in ieder geval de volgende onderwerpen verwachten:

  • Hoe maak je werkelijk contact met gesprekspartners zodat elk gesprek effectief wordt.
  • Inzicht hoe je aan de hand van taalgebruik van jouw gesprekspartner kunt herkennen wat hem/haar beweegt en hoe je daarop kunt inspelen.
  • Een inleiding hoe communicatieve flexibiliteit je kan helpen situaties beter te beheersen.

Bestemd voor
Accountants, (belasting)adviseurs, leidinggevenden, management/directie, kantoorleiders, relatiebeheerders.

Bekijk het gehele Leertraject NLP, volg diverse cursussen en opleidingen op het gebied van Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) speciaal voor accountants.

Guido Dik
Guido Dik
Business coach en geaccrediteerd internationaal NLP Master Trainer.
Workshop NLP
Startdatum 15 februari
wo 15 februari 2023
8:30 - 17:00
Utrecht