Frauderisicofactoren verplichte training in 2019

Hoe voorkomt u fraude? Wat doet u bij vermoedens van fraude? Het is de verantwoordelijkheid van alle accountants om frauderisicofactoren, frauderisico’s en fraude te signaleren en daar opvolging aan te geven.

Frauderisicofactoren is de verplichte training voor alle accountants in 2019. Vergroot nu uw bewustwording en uw begrip van fraude. Breid uw vaardigheden uit en herken het niet naleven van de wet- en regelgeving.

 

 

Vroegboekkorting Frauderisicofactoren

Profiteer nu van de vroegboekkorting. De verplichte training Frauderisicofactoren van €450 is nu tijdelijk beschikbaar voor €395. Schrijf u direct in! 
Deze actie loopt tot 1 april 2019. De actie geldt niet in combinatie met andere acties of kortingen.

 

NBA Opleidingen biedt 5 varianten aan

  Verplichte training voor accountants in business beschikbaarheid
1 Frauderisicofactoren accountants in business accountant in business in een financiële functie Bekijk de data en locaties: Frauderisicofactoren voor accountants in business 
2 Frauderisicofactoren accountants in business accountant in business in een strategische rol Deze training is nog in ontwikkeling. Zodra deze variant beschikbaar is, communiceren wij de data en locaties op onze website.
   Verplichte training  voor openbaar accountants  beschikbaarheid
3 Frauderisicofactoren in de praktijk openbaar accountants samenstel  Bekijk de data en locaties: Frauderisicofactoren in de praktijk
Frauderisicofactoren in de praktijk openbaar accountants Assurance Deze training is nog in ontwikkeling. Zodra deze variant beschikbaar is, communiceren wij de data en locaties op onze website. 
   Verplichte training voor overheidsaccountants  beschikbaarheid
Frauderisicofactoren en de overheidsaccountant overheidsaccountants Bekijk de data en locaties: Frauderisicofactoren en de overheidsaccountant

Bestemd voor

De verplichte training is een PE-verplichting voor alle accountants. De verplichting geldt niet voor accountants die in 2017 al hebben deelgenomen aan de verplichte training Frauderisicofactoren. 
 

Bekijk de varianten, data en locaties

Incompany

Wilt u met collega’s deze training volgen Dit is voor u een voordelige optie en de inhoud wordt ook nog eens toegespitst op uw organisatie.

Contact

U kunt ons bereiken