Webinars en online learning

Er zijn veel online cursussen voor u ontwikkeld. Bij onze interactieve webinars heeft u direct contact met de docent en de medecursisten. Uw vragen worden meteen beantwoord. Bekijk ons actuele webinar aanbod.

Vanaf 1 juli is het weer mogelijk fysieke cursussen bij te wonen. Deze cursussen worden met grote zorg voor uw veiligheid georganiseerd. Wij houden ons strikt aan de adviezen van het RIVM en de GGD met betrekking tot het coronavirus. Wij hopen u snel weer te mogen begroeten op één van onze fysieke bijeenkomsten. Wij blijven uiteraard webinars aanbieden.

Webinars

oranje-lijn.png

Webinars IT& Data

oranje-lijn.png

Webinars specifiek voor de samenstelpraktijk

oranje-lijn.png

Webinars ter voorbereiding op de verplichte kennistoets

Ter voorbereiding op de verplichte kennistoets biedt NBA Opleidingen workshops aan. Deze workshops kunt u nu volgen in de vorm van een webinar! Bekijk de webinars:

oranje-lijn.png

Online learning

We bieden verschillende online learning mogelijkheden. De voordelen van online leren:

  • Leren op een moment dat het u uitkomt
  • Makkelijk voldoen aan uw PE-verplichting
  • Geen reistijd

NBA Opleidingen biedt de volgende varianten:

FinanceMentor
80 Engelstalige vakinhoudelijke cursussen over International Accounting, Audit, Economie, Finance, etc. (i.s.m. Kaplan Financial Education).

Wwft
Vanaf 1 oktober 2019 kunnen NBA-leden zich (weer) aanmelden voor de e-learning module Wwft die de NOB in samenwerking met de NBA heeft ontwikkeld. In 2019 is de e-learning module herzien. De module is geactualiseerd naar aanleiding van de wetswijziging van 2018 en is gebruiksvriendelijker gemaakt.

Building a Culture of Innovation - Your Role 
NBA Opleidingen biedt in samenwerking met Kaplan Financial Education het Engelstalige online learning programma FinanceMentor aan. Om u kennis te laten maken met dit programma hebben wij deze cursus voor u uitgelicht: Building a Culture of Innovation: Your Role. Bij een prijs van 50 euro zeker het proberen waard!

oranje-lijn.png

NBA HELPT

Heeft u vragen zoals: Gaat mijn cursus nog door? Kan ik bij een locatie terecht? Kan ik een training verschuiven? Neem dan contact op met NBA Opleidingen. Bekijk ook de lijst van veelgestelde vragen via de tegel NBA Opleidingen op NBA Helpt

Heeft u nog andere vragen? NBA Opleidingen is op werkdagen tussen 08.30 uur en 17.00 uur bereikbaar.

U kunt ons bereiken:

Uw contactpersonen zijn: Carin Hoesenie en Caroline Verlaan. Voor incompany kunt u direct contact opnemen met uw vaste programmamanager.

 

oranje-lijn.png

Platforms voor digitale bijeenkomsten

Voor het organiseren van digitale bijeenkomsten gebruikt de NBA: Skype, MS Teams en Zoom. Op deze pagina vindt u meer informatie over het gebruik van deze platforms.

Ik wil advies op maat

Bel mij terug Telefoon-advies-maat.svg
oranje-lijn.png