Webinars en online learning

Door de uitbraak van het coronavirus en de maatregelen die het kabinet heeft genomen gaan de fysieke bijeenkomsten van NBA Opleidingen niet door, maar wij zitten niet stil! In rap tempo breiden wij ons online cursusaanbod steeds verder uit. Bij onze interactieve webinars heeft u direct contact met de docent en de medecursisten. Uw vragen worden meteen beantwoord. 

  

oranje-lijn.png

Webinars ter voorbereiding op de verplichte kennistoets

Ter voorbereiding op de verplichte kennistoets biedt NBA Opleidingen workshops aan. Deze workshops kunt u nu volgen in de vorm van een webinar! Bekijk de webinars:

oranje-lijn.png

Online learning

We bieden verschillende online learning mogelijkheden. De voordelen van online leren:

  • Leren op een moment dat het u uitkomt
  • Makkelijk voldoen aan uw PE-verplichting
  • Geen reistijd

NBA Opleidingen biedt de volgende varianten:

FinanceMentor
80 Engelstalige vakinhoudelijke cursussen over International Accounting, Audit, Economie, Finance, etc. (i.s.m. Kaplan Financial Education).

Wwft
Vanaf 1 oktober 2019 kunnen NBA-leden zich (weer) aanmelden voor de e-learning module Wwft die de NOB in samenwerking met de NBA heeft ontwikkeld. In 2019 is de e-learning module herzien. De module is geactualiseerd naar aanleiding van de wetswijziging van 2018 en is gebruiksvriendelijker gemaakt.

Building a Culture of Innovation - Your Role 
NBA Opleidingen biedt in samenwerking met Kaplan Financial Education het Engelstalige online learning programma FinanceMentor aan. Om u kennis te laten maken met dit programma hebben wij deze cursus voor u uitgelicht: Building a Culture of Innovation: Your Role. Bij een prijs van 50 euro zeker het proberen waard!

oranje-lijn.png

NBA HELPT

Heeft u vragen zoals: Gaat mijn cursus nog door? Kan ik bij een locatie terecht? Kan ik een training verschuiven? Neem dan contact op met NBA Opleidingen. Bekijk ook de lijst van veelgestelde vragen via de tegel NBA Opleidingen op NBA Helpt

Heeft u nog andere vragen? NBA Opleidingen is op werkdagen tussen 08.30 uur en 17.00 uur bereikbaar.

U kunt ons bereiken:

Uw contactpersonen zijn: Carin Hoesenie en Caroline Verlaan. Voor incompany kunt u direct contact opnemen met uw vaste programmamanager.

 

oranje-lijn.png

Ik wil advies op maat

Bel mij terug Telefoon-advies-maat.svg