FinanceMentor: vakinhoudelijke online learning

Vakinhoudelijke online learning voor een scherpe prijs

Deze cursussen zijn Engelstalig

Samen met Kaplan Financial Education bieden wij u ruim 80 Engelstalige vakinhoudelijke cursussen die onder andere betrekking hebben op International Accounting, Audit, Economie, Management en Finance.

Iedere maand nieuwe cursussen

De catalogus van FinanceMentor bevat ruim 80 Engelstalig cursussen. Ruim de helft van de cursussen zijn gebaseerd op interviews met experts. Per succesvol afgeronde cursus krijgt u 1 tot 3 PE-uren. De andere cursussen zijn gebaseerd op tekst en/of video en worden gegeven in een intuïtieve online leeromgeving voorzien van samenvattingen, transcripts en een test. Deze zijn meer gericht op fundamentele vakinhoudelijke kennis en zijn goed voor 1 tot 3 PE-uren, afhankelijk van de inhoud. Maandelijks worden er 1 tot 3 nieuwe cursussen gepubliceerd die aanhaken op actuele onderwerpen. 

Prijs

NBA-Leden betalen voor het pakket van ruim 80 cursussen slechts $500,-. U krijgt dan 12 maanden toegang tot het cursusaanbod. Met deze cursussen zijn meer dan 100 PE-uren te halen.

Let op: omdat de aanmelding en betaling geschiedt via onze Amerikaanse partner Kaplan Financial Education is de prijs in dollars.

Aanmelden 

U kunt zich aanmelden via de website van onze partner Kaplan Financial Education. U geeft uw gegevens rechtstreeks door aan Kaplan Financial Education (Verenigde Staten). Kaplan Financial Education maakt geen deel uit van de NBA en valt niet onder het privacybeleid van de NBA.

PE registratie via MijnNBA

U registreert uw behaalde PE-uren éénmaal per kalenderjaar in het PE-registratiesysteem op Mijn NBA. Hier vult u de code in van FinanceMentor en het behaalde aantal PE-uren. De CRS-code voor 2020 is: 232736  (2019: 102114). U telt het aantal PE-uren bij elkaar en vult dit in. Lees de uitgebreide handleiding.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via mail: opleidingen@nba.nl of telefonisch: 020 - 301 04 05.