FinanceMentor: vakinhoudelijke online learning

Vakinhoudelijke online learnings voor een scherpe prijs.
 
Deze cursussen zijn Engelstalig.
 
Samen met Kaplan Financial Education bieden wij je een ruim aanbod van vakinhoudelijke cursussen die o.a. gericht op International Accounting, Audit, Economie, Management en Finance.

Iedere maand nieuwe cursussen

De catalogus van FinanceMentor bevat een iedere keer wisselend aanbod van vakinhoudelijke cursussen. Ongeveer de helft van deze cursussen zijn in de vorm van interviews met experts. De andere cursussen zijn gebaseerd op tekst veelal in combinatie met video en worden gegeven in een intuïtieve online leeromgeving voorzien van samenvattingen, transcripts en een test. Maandelijks worden er 1 - 3 nieuwe cursussen gepubliceerd, aanhakend op de actualiteit. 

 

Prijs

NBA-leden betalen slechts $500,-. voor het pakket. Daarmee krijg je 12 maanden lang toegang tot het cursusaanbod. Omdat de aanmelding en betaling geschiedt rechtstreek bij onze Amerikaanse partner Kaplan Financial Education. Vandaar de prijs in dollars.

Aanmelden 

Je kunt je aanmelden via de website van Kaplan Financial Education. Je geeft dan je gegevens rechtstreeks door aan Kaplan Financial Education (Verenigde Staten). Kaplan Financial Education maakt geen deel uit van de NBA en valt niet onder het privacybeleid van de NBA.

 

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via mail: opleidingen@nba.nl of telefonisch: 020 - 301 04 05.