FinanceMentor: vakinhoudelijke online learning

Actuele Engelstalige cursussen voor een scherpe prijs.

In samenwerking met Kaplan Financial Education hebben wij een selectie van Engelstalige, vakinhoudelijke cursussen gemaakt, o.a. gericht op International Accounting, Audit, Economy, Management en Finance.
Deze selectie bieden wij aan onder de naam FinanceMentor.

Iedere maand nieuwe cursussen

De catalogus van FinanceMentor bevat een wisselend aanbod van cursussen. Ongeveer de helft van deze cursussen zijn in de vorm van interviews met experts. De andere cursussen zijn gebaseerd op tekst veelal in combinatie met video en worden gegeven in een intuïtieve online leeromgeving voorzien van samenvattingen, transcripts en een test. Maandelijks worden er 1 - 3 nieuwe cursussen gepubliceerd, inhakend op de actualiteit.

Prijs

NBA-leden betalen slechts $500,-. voor het pakket. Daarmee krijg je 12 maanden lang toegang tot het cursusaanbod. Houd een credit card bij de hand tijdens het aanmeld- en betaalproces.

Aanmelden 

Je kunt je aanmelden via de website van Financementor. Je geeft je gegevens rechtstreeks door aan Kaplan Financial Education (Verenigde Staten). Kaplan Financial Education maakt geen deel uit van de NBA en valt niet onder het privacybeleid van de NBA.

Meer informatie

Wil je meer weten? Neem contact met ons op: opleidingen@nba.nl of 020 - 301 04 05.