Aanvulling basisopleiding NLP

In vervolg op de basisopleiding NLP voor Accountants is ook deze aanvullende opleiding speciaal gericht op adviserende en leidinggevende functies binnen de accountancy en vergelijkbare financiële functies. Naast de technieken die u aangereikt heeft gekregen om uw daadkracht te versterken voor meer tevreden klanten en collega’s, krijgt u ook de technieken om interventies ter bevordering het functioneren en communiceren van anderen uit te voeren.

Bestemd voor

Personen die de basisopleiding gevolgd hebben en hun certificaat willen uitbreiden tot het volledige, internationaal erkende NLP Practitioner certificaat.

Studieduur en PE-uren

De aanvullende opleiding bestaat uit 4 bijeenkomsten van een gehele dag. Naast de bijeenkomsten dient u rekening te houden met ca. 2 uur huiswerk per bijeenkomst.

U behaalt 24  PE-uren.

Thema’s

Tijdens de aanvullende opleiding NLP voor accountants worden vijf thema’s behandeld. Deze worden door elkaar heen behandeld, dit bevordert het leerproces en uw ontwikkeling in de dagelijkse praktijk en zorgt voor een aangename afwisseling van de aangeboden stof.

De volgende thema’s worden behandeld:

  • Volledig kunnen werken met submodaliteiten
  • Ankeren 
  • Het oplossen van delen
  • Presentatietechnieken
  • Coachingsmodule

Lees meer over de verschillende thema's

Examen

De opleiding wordt afgesloten met een theorie examen. 

De opleiding wordt afgesloten met een kort theorie examen. Als u dit examen met een voldoende afsluit dan ontvangt u het internationaal erkende NLP Practitioner certificaat.

Startdata/locatie

De aanvullende opleiding start 4 november 2019 en vindt plaats te Baarn Drakenburg (9.30 – 16.30 uur). De colleges vinden plaats op de volgende data:

Maandag 4 november, woensdag 20 november, vrijdag 6 december en woensdag 18 december 2019 -  Baarn Drakenburg

Prijs

Ledenprijs € 995, niet ledenprijs € 995

Prijzen zijn vrij van btw en zijn inclusief;  colleges, lesmateriaal , maaltijden tijdens de colleges en examen.

Docenten

drs. Guido Dik, business coach en geaccrediteerd internationaal NLP trainer
Karin Wiebenga,  geaccrediteerd internationaal NLP trainer

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Jaap Wassink van NBA Opleidingen via telefoon (020) 301 02 09 of per email  j.wassink@nba.nl