Aanvulling basisopleiding NLP

In vervolg op de basisopleiding NLP voor Accountants is ook deze aanvullende opleiding speciaal gericht op adviserende en leidinggevende functies binnen de accountancy en vergelijkbare financiële functies. Naast de technieken die je aangereikt hebt gekregen om jouw daadkracht te versterken voor meer tevreden klanten en collega’s, krijg je ook de technieken om interventies ter bevordering het functioneren en communiceren van anderen uit te voeren.

Bestemd voor

Personen die de basisopleiding gevolgd hebben en hun certificaat willen uitbreiden tot het volledige, internationaal erkende NLP Practitioner certificaat.

Studieduur en PE-uren

De aanvullende opleiding bestaat uit 4 bijeenkomsten van een dag. Naast de bijeenkomsten dien je rekening te houden met ca. 2 uur huiswerk per bijeenkomst.

Je behaalt 24 PE-uren.

Thema’s

Tijdens de aanvullende opleiding NLP voor accountants worden vijf thema’s behandeld. Deze worden door elkaar heen behandeld, dit bevordert het leerproces en jouw ontwikkeling in de dagelijkse praktijk en zorgt voor een aangename afwisseling van de aangeboden stof.

De volgende thema’s worden behandeld:

  • Volledig kunnen werken met submodaliteiten
  • Ankeren
  • Het oplossen van delen
  • Presentatietechnieken
  • Coachingsmodule

Lees meer over de verschillende thema's

Examen

De opleiding wordt afgesloten met een theorie-examen.

De opleiding wordt afgesloten met een kort theorie-examen. Als je dit examen met een voldoende afsluit dan ontvang je het internationaal erkende NLP Practitioner certificaat.

Docenten

drs. Guido Dik, business coach en geaccrediteerd internationaal NLP trainer
Angela Steemers, geaccrediteerd NLP coach/ trainer

Data, locaties en investering

Via onderstaande link vind je de actuele informatie:
Aanvulling basisopleiding NLP

Heb je vragen? Neem dan contact op met Esther Rijke van NBA Opleidingen via telefoon 020 246 7100 of per email e.rijke@nbaopleidingen.nl