Basisopleiding NLP, van adviseur naar vertrouwenspersoon

Deze opleiding is op de accountancy afgestemd voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen tot een vertrouwenspersoon. NLP heeft zich al in veel vakgebieden bewezen, met deze unieke opleiding NLP Accountants staat de weg ook voor jou open.

Traject: 5 maanden/ 8 colleges

Wat levert de opleiding je op

De opleiding NLP voor accountants is speciaal gericht op adviserende en leidinggevende functies binnen de accountancy. Je krijgt communicatietechnieken aangereikt die jouw daadkracht versterken en tot meer tevreden klanten, collega’s en medewerkers leiden.

Bestemd voor

Accountants, (belasting)adviseurs, leidinggevenden, management/directie, kantoorleiders, relatiebeheerders.

Studieduur en PE-uren

De opleiding bestaat uit 8 bijeenkomsten van een dag. Naast de bijeenkomsten dien je rekening te houden met ca. 2 uur huiswerk per bijeenkomst.

Je behaalt 48 PE-uren verdeeld over twee jaren.

Thema’s

De Opleiding NLP voor accountants kent een aantal thema’s. Deze worden gedurende de opleiding door elkaar heen behandeld. Dit bevordert het leerproces en je ontwikkeling in de dagelijkse praktijk en zorgt voor een aangename afwisseling van de aangeboden stof.

De volgende thema’s worden behandeld:

  • Non-verbale communicatie
  • Overtuigen
  • Bewustwording van de eigen communicatie
  • Effectieve groepscommunicatie
  • Vergroten van je probleemoplossend vermogen: het uitbreiden van je positie als vertrouwenspersoon
  • Creëren van een productieve setting

Lees de nadere uitwerking van de thema’s.

De therapeutische modules van de algemene NLP opleiding worden in deze opleiding niet behandeld. Geïnteresseerden kunnen deze modules in de Aanvulling basisopleiding volgen.

Examen

De opleiding wordt afgesloten met een theorie-examen. Als je voor dit examen slaagt dan ontvang je de accreditatie NLP business practitioner met als specialisatie financiële dienstverlening.

Je kunt nadien de Aanvulling basisopleiding volgen met de nog resterende NLP thema’s je ontvangt dan het internationaal erkende NLP Practitioner certificaat.

Docenten

drs. Guido Dik, business coach en geaccrediteerd internationaal NLP trainer
Angela Steemers, geaccrediteerd NLP coach/ trainer

Reviews

Data, locaties en investering

Via onderstaande link vind je de actuele informatie:
Basisopleiding NLP
Van adviseur naar vertrouwenspersoon

Heb je vragen? Neem dan contact op met Esther Rijke van NBA Opleidingen via telefoon 020 246 7100 of per email e.rijke@nbaopleidingen.nl