Vervolgopleiding NLP

Master practitioner NLP voor accountants 

Waar de basisopleiding zich concentreert op het communicatiemodel geeft deze vervolgopleiding de diepgang die jij nodig hebt om de motivatie van mensen en de redenen waarom zij wel of niet iets willen doen te doorgronden. Daarnaast leer je de basis van iemands karakter kennen en herkennen aan de hand van hun communicatie. Dit is handig bij het diepgaander adviseren van jouw klanten, het oplossen van mogelijke conflicten en het assisteren bij het omgaan met moeilijke situaties. Binnen teams begrijp je hoe het komt dat het lekker loopt en de handvatten krijgen om te interveniëren daar waar het moeilijk gaat.

Programma

Het programma van deze opleiding is afgestemd op die mensen die belang hechten aan goed management en diepgaand en blijvend advies. Daarnaast geeft het je een extra onderscheid naast uw vakkennis. In de tijden van de veranderende rol van de accountant zorgt dit naast een inhoudelijke band ook voor een verdieping in de persoonlijke band.

Na afloop

De Vervolgopleiding NLP is gericht op de management vaardigheden, adviesvaardigheden én diepgaandere coachingsvaardigheden. Naast het inzicht en het versterken van de communicatie geeft het je ook de handreiking om initiërend te werk te gaan bij de veranderingen in houding en gedrag die jij voor ogen hebt.

Deze vervolgopleiding geeft jou de sleutel om zelf te bepalen hoe diep je het gesprek in wilt gaan.

Inhoud

De inhoud van deze opleiding verdiept het communicatiemodel uit de basisopleiding en voegt twee modellen toe: het coachingsmodel om mensen te helpen veranderingen in houding en gedrag vorm te geven en het modelingsmodel wat jijzelf de maximale flexibiliteit geeft met betrekking tot jouw mogelijkheden in gedrag.

Deze praktische modellen geven handvatten om te werken aan de diepgang in de communicatie. Daarnaast leer je hoe jij mensen diepgaand kunt motiveren.

Het resultaat is niet alleen efficiency, het gaat dieper. Het geeft je de mogelijkheid om met iedereen een diepere relatie aan te gaan, wanneer je dat wenst. Het spreekt voor zich dat je de vertaalslag vanuit de cijfers richting jouw klant maximaal kunt maken. Waarbij de cijfers meer een leidraad zijn om het gesprek te openen dan dat het gesprek dient om de cijfers toe te lichten.

Net als bij de basisopleiding behandelen we ook tijdens deze Vervolgopleiding NLP niet de therapeutische modules. Geïnteresseerden kunnen deze modules aanvullend volgen.

Afronding van de opleiding

De opleiding wordt afgesloten met een theorie-examen. Binnen NLP wordt gewerkt met accreditaties. De Vervolgopleiding NLP staat voor Master Practioner NLP voor accountants. Dit is een deelaccreditatie voor Master Practitioner in NLP. Om de volledige accreditatie te krijgen volg je ook de aanvullende Vervolgopleiding voor accountants.

Voor wie? 

Accountants, (belasting)adviseurs, leidinggevenden, management/directie, kantoorleiders die de basisopleiding NLP voor accountants hebben afgerond.

oranje-lijn.png

Data, locaties en investering

Via onderstaande link vind je de actuele informatie:
Vervolgopleiding NLP