Webinars en Online learning

Er zijn veel online cursussen voor u ontwikkeld. Bij onze interactieve webinars heeft u direct contact met de docent en de medecursisten. Uw vragen worden meteen beantwoord. Bekijk ons actuele webinar aanbod.

Vanaf 1 maart kunnen we hopelijk weer fysieke cursussen organiseren uiteraard met grote zorg voor de veiligheid. Wij houden ons strikt aan de adviezen van het RIVM en de GGD met betrekking tot het coronavirus. Graag begroeten we je weer vanaf 1 maart op één van onze fysieke bijeenkomsten.  Wij blijven uiteraard webinars aanbieden.

Webinars

oranje-lijn.png

Online learning

We bieden verschillende online learning mogelijkheden. De voordelen van online leren:

  • Leren op een moment dat het u uitkomt
  • Makkelijk voldoen aan uw PE-verplichting
  • Geen reistijd

NBA Opleidingen biedt de volgende varianten:

FinanceMentor
80 Engelstalige vakinhoudelijke cursussen over International Accounting, Audit, Economie, Finance, etc. (i.s.m. Kaplan Financial Education).

Wwft
Vanaf 1 oktober 2019 kunnen NBA-leden zich (weer) aanmelden voor de e-learning module Wwft die de NOB in samenwerking met de NBA heeft ontwikkeld. In 2019 is de e-learning module herzien. De module is geactualiseerd naar aanleiding van de wetswijziging van 2018 en is gebruiksvriendelijker gemaakt.

Building a Culture of Innovation - Your Role 
NBA Opleidingen biedt in samenwerking met Kaplan Financial Education het Engelstalige online learning programma FinanceMentor aan. Om u kennis te laten maken met dit programma hebben wij deze cursus voor u uitgelicht: Building a Culture of Innovation: Your Role. Bij een prijs van 50 euro zeker het proberen waard!

oranje-lijn.png

Contact

Heeft u vragen? Wij helpen u graag. NBA Opleidingen is op werkdagen tussen 08.30 uur en 17.00 uur bereikbaar.

U kunt ons bereiken:

oranje-lijn.png

Platforms voor digitale bijeenkomsten

Voor het organiseren van digitale bijeenkomsten gebruikt de NBA: Skype, MS Teams en Zoom. Op deze pagina vindt u meer informatie over het gebruik van deze platforms.