Webinars en Online learning

Er zijn veel online cursussen voor jou ontwikkeld. Bij onze interactieve webinars heb je direct contact met de docent en de medecursisten. Jouw vragen worden meteen beantwoord. Bekijk ons actuele webinar aanbod.

Webinars

oranje-lijn.png

Online learning

We bieden verschillende online learning mogelijkheden. De voordelen van online leren:

  • Leren op een moment dat het jou uitkomt
  • Makkelijk voldoen aan jouw PE-verplichting
  • Geen reistijd

NBA Opleidingen biedt de volgende varianten:

FinanceMentor
80 Engelstalige vakinhoudelijke cursussen over International Accounting, Audit, Economie, Finance, etc. (i.s.m. Kaplan Financial Education).

Wwft
Vanaf 1 oktober 2019 kunnen NBA-leden zich (weer) aanmelden voor de e-learning module Wwft die de NOB in samenwerking met de NBA heeft ontwikkeld. In 2019 is de e-learning module herzien. De module is geactualiseerd naar aanleiding van de wetswijziging van 2018 en is gebruiksvriendelijker gemaakt.

Building a Culture of Innovation - Your Role 
NBA Opleidingen biedt in samenwerking met Kaplan Financial Education het Engelstalige online learning programma FinanceMentor aan. Om jou kennis te laten maken met dit programma hebben wij deze cursus voor je uitgelicht: Building a Culture of Innovation: Your Role. Bij een prijs van 50 euro zeker het proberen waard!

oranje-lijn.png

Contact

Heb je vragen? Wij helpen je graag. NBA Opleidingen is op werkdagen tussen 08.30 uur en 17.00 uur bereikbaar.

U kunt ons bereiken:

oranje-lijn.png

Platforms voor digitale bijeenkomsten

Voor het organiseren van digitale bijeenkomsten gebruikt de NBA: Skype, MS Teams en Zoom. Op deze pagina vind je meer informatie over het gebruik van deze platforms.