Vul het formulier in en klik op bevestigen om de brochure te ontvangen

Laat je gegevens achter. Wij informeren je zodra er nieuwe data bekend zijn.

1 dag

Visueel Rapporteren

De kracht van getekend advies

Details
Lengte

1 dag

Eerstvolgende startdata & locaties

di 4 juni 2024, Omgeving Den Haag

do 17 oktober 2024, Utrecht

Prijs (excl. btw)

€ 795 (leden)

€ 850 (niet-leden)

PE

7

Tekenbevoegdheid als accountant krijg je pas na het volgen van een intensief opleidingstraject, inclusief voldoende vlieguren in de praktijk. Maar tekenbevoegdheid in de context van deze training heeft iedereen: de bevoegdheid om een stift in de hand te mogen nemen en je boodschap visueel te gaan maken!

Iedereen heeft het vroeger op de basisschool gedaan. Maar de meesten van ons hebben de stift later aan de kant gelegd. Zo jammer, want het is een enorm krachtige denktool voor jezelf. Complex vraagstuk of complexe materie? Als je het niet kunt tekenen, dan begrijp je het niet. Die laatste is vrij vertaald naar Albert Einstein. Maar is wel waar het op neerkomt.

Doelstelling
Tot de kern komen is wat je moet doen als je ergens ‘een tekening’ van moet maken. In deze training leer je hoe je die krachtige denktool (weer) kunt gebruiken! En nog krachtiger om daarna je tekening te delen met anderen om jouw boodschap mee over te brengen.

Inhoud
Deze training wordt heel ‘hands-on’. Papier en stiften liggen voor je klaar en we gaan er de hele dag mee aan de slag. Zodat je niet alleen ‘luistert naar wat ik erover te vertellen heb’, maar vooral de kracht van het tekenen (en het effect ervan op je mede-cursisten) gaat ervaren!

En uiteraard komt aan bod op welke manieren je deze nieuwe tool kunt gaan toepassen. Want dat is ook waar deze training vooral voor bedoelt is: om je aan te zetten om na de training vooral verder te blijven tekenen, accountant!

Wat is het resultaat na het volgen van deze training voor jou?

  • Je wordt doelgerichter (in werk & privé)
  • Je kan je ideeën, plannen en boodschappen zelf visualiseren
  • Je kan complexe materie en vraagstukken beter begrijpen en onthouden
  • Je verbetert de samenwerking met anderen aanzienlijk door je boodschap/je advies visueel te maken
  • Je communicatieve vaardigheden richting een ander zijn nog nooit zo goed geweest
  • Meer plezier in je werk!
Ferry Timp
Ferry Timp
De Tekenende Accountant
Ferry is zijn carrière gestart bij PwC. Op 18-jarige leeftijd begon hij daar aan een werk/leer-traject, waarbij hij op de vrijdagen in de collegebanken zat bij Nyenrode Business Universiteit. Na bijna 12,5 jaar is Ferry overgestapt naar de gemeente Leiden om daar als intern accountant de Interne Audit Functie aan te sturen en klaar te maken voor de toekomst. Inmiddels heeft Ferry het roer omgegooid:… meer info
Visueel Rapporteren
Startdatum 4 juni
di 4 juni 2024
9:30 - 17:00
Omgeving Den Haag
Startdatum 17 oktober
do 17 oktober 2024
9:30 - 17:00
Utrecht