Vul het formulier in en klik op bevestigen om de brochure te ontvangen

Laat je gegevens achter. Wij informeren je zodra er nieuwe data bekend zijn.

Over NBA Opleidingen

Ontmoet collega’s en laat je bijpraten door experts!

NBA Opleidingen is je vertrouwde educatiepartner in een nieuw jasje. We verzorgen interactieve trainingen en meerdaagse cursussen, maar ook korte webinars en zelfs complete opleidingen, speciaal ontwikkeld voor accountants en andere financiële professionals. Door de samenwerking met AccountantWeek, FM.nl en Accountancy Expo kunnen we nu nog beter inspelen op ontwikkelingen in jouw werkveld.   

Je kunt rekenen op mooie, goed bereikbare locaties en kleine groepen, zodat je veel contact hebt met beroepsgenoten en ook van elkaar kunt leren, buiten je kantoor-bubbel! Veel bekende, jaarlijks terugkerende topdocenten zorgen voor een constante hoge kwaliteit en weten precies waar de beroepsgroep behoefte aan heeft. En elk jaar vullen we dit aan met nieuwe experts die de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied duiden en zo een fris perspectief geven.  

Natuurlijk blijven wij onze uiterst succesvolle summerschools en summercourses aanbieden: in de vakantieperiode ben je in een paar dagen weer helemaal bij! Summerschools zijn altijd unieke, gevarieerde en verrassende programma’s; summercourses zijn de traditionele vaktechnische update sessies met een twist. Allebei bieden ze veel ruimte voor ontspanning en netwerken.  

Wanneer zien we jou weer?