Vul het formulier in en klik op bevestigen om de brochure te ontvangen

Laat je gegevens achter. Wij informeren je zodra er nieuwe data bekend zijn.

Incompany

Samen investeren in persoonlijke en professionele groei

Ben jij op zoek naar een training voor je hele team, of enkele collega’s? Wil je een programma dat past bij jouw wensen en organisatie? Dan biedt een incompany bij NBA Opleidingen jou veel voordelen. Je leert in een kleine kring van bekenden met een gemeenschappelijk doel. De leerstof is toegesneden op de eigen organisatie waarbij je precies krijgt wat je nodig heeft. Al onze trainingen worden aangepast aan jouw specifieke vraag.

Voordelen van een incompany training

  • Afgestemd op jouw wensen en organisatie
  • Training waar en wanneer het jou uitkomt
  • Aandacht voor persoonlijke leerdoelen
  • Scherpe prijs per deelnemer (kortingen tot 50%)
  • Jouw hele team in één keer op hetzelfde kennisniveau

Onze werkwijze

Samen met jou bepalen we de doelstelling, duur en opbouw van de training. Vervolgens passen onze docenten het bestaande lesmateriaal aan en bepalen ze specifieke cases. Deelnemers krijgen indien nodig een intake en desgewenst vooraf en achteraf een kennistoets.

Docenten

Wij werken met ‘geboren’ docenten die ingewikkelde materie simpel maken, weten te boeien en enthousiast hun kennis en vaardigheden overdragen. Onze docenten hebben stuk voor stuk ruime trainingservaring in het bedrijfsleven en bij overheidsinstellingen en overige instellingen.

Gunstig tarief voor jouw incompany

De keuze voor een incompany levert naast vele praktische voordelen ook een aantrekkelijke korting op. Afhankelijk van het aantal deelnemers kan de korting oplopen tot 50% ten opzichte van deelname aan een open training.

In een vrijblijvende offerte ontvang je direct een precieze opgave van de investering. Incompany is vaak al een aantrekkelijk alternatief bij 5 of meer deelnemers.

Populaire incompany trainingen

Kies gerust een ander programma. Wij passen graag het programma aan op jouw organisatie en wensen: Bekijk de open opleidingskalender.

Of kies je voor exclusief maatwerk?

Ook kunnen we een volledige maatwerkopleiding voor je maken. De inhoud van het programma, de selectie van de docenten en het lesmateriaal wordt dan specifiek voor jouw organisatie samengesteld.

PE Certificering

Voldoe met een incompany training aan de PE-verplichting van NBA.

Dit is een Incompany aanvraag voor De controller in een verwaarloosde organisatie