Opleidingen

Verdiep uw kennis, volg een opleiding. NBA Opleidingen biedt naast cursussen ook diverse opleidingen aan.

Vragen van ondernemers aan u als accountant gaan vaak over veranderingen in fiscale wetgeving. Deze vragen zijn soms heel specifiek. Om aan de specifieke kennisbehoefte in de mkb-adviespraktijk te voldoen, zijn twee belastingopleidingen ontwikkeld.

Tevens wordt verwacht dat u een integraal advies kunt geven aan uw client, dat leert u tijdens de opleiding Financiele planner. Bent u betrokken bij onderzoeken over financiele criminaliteit en fraude, dan is de Opleiding financieel forensisch deskundige misschien iets voor u.

AA/RA-Belastingaccountant

Na het volgen van de opleiding bent u een gelijkwaardige gesprekspartner van de fiscus en de belastingadviseurs. U kunt de fiscale wet- en regelgeving en de besluitvorming bij zowel de fiscus als de belastingrechter goed interpreteren in praktijksituaties. Deze opleiding is reeds gestart in september 2017.

9 maanden / 21 colleges
Meer informatie

AA/RA Register Belastingadviseur

Dit is de vervolgstudie op de opleiding AA/RA-Belastingaccountant. U brengt uw fiscale kennis op het niveau van de Register Belastingadviseur. De mkb-adviespraktijk staat centraal. Volg deze opleiding als u behoefte heeft aan fiscale diepgang.

9 maanden / 10 colleges
Meer informatie

Verkorte opleiding Financieel planner

Tijdens deze opleiding leert u om de ondernemer ook bij privé/zaken te adviseren. Daarbij komt de samenhang tussen de onderneming en de ondernemer uitgebreid aan de orde.

6 maanden / 8 colleges
Aanmelden Meer informatie

Opleiding NLP voor Accountants, van adviseur naar vertrouwenspersoon

Deze opleiding is op de accountancy afgestemd voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen tot een vertrouwenspersoon. NLP heeft zich al in veel vakgebieden bewezen, met deze unieke opleiding NLP Accountants staat de weg ook voor u open.

Traject: 5 maanden/ 8 colleges
Aanmelden Meer informatie

Aanvulling basisopleiding NLP voor Accountants

In vervolg op de basisopleiding NLP voor Accountants is ook deze aanvullende opleiding speciaal gericht op adviserende en leidinggevende functies binnen de accountancy en vergelijkbare financiële functies.

Aanmelden Meer informatie