Robotisering implementatie

een praktische handreiking

Details

Cursusduur
1 dag
Datum en locatie
30 oktober 2019 - Baarn
Tijd
09:30 - 17:00
Prijs
€ 650,00 (leden) / € 750,00 (niet-leden)
Kennisgebied
IT & Data
Bestemd voor
Openbaar accountants, Accountants in business, MKB-accountants, Overheidsaccountants, Overige financieel professionals, Controllers
Niveau
Advanced
Finance in business
6 pe-uren

30 oktober 2019 - Baarn


RC's ontvangen een korting van 75 Euro op de prijs voor niet leden.

Proces- en Cognitieve Robotisering technologieën worden in steeds meer (financiële) organisaties omarmd als een mogelijkheid om een flinke stap voorwaarts te maken in productiviteit en kwaliteit. Vaak begint men met een eerste Proof-of-Concept om daarna snel op te schalen en vervolgstappen te maken met nieuwe Process Automations. Met de introductie van de nieuwe technologie komt de organisatie voor nieuwe uitdagingen te staan die variëren van technologische inpassing tot nieuwe rollen voor medewerkers.

De komende jaren zal de invloed van nieuwe technologieën zoals Proces- en Cognitieve Robotisering blijven toenemen op de traditionele financiële organisatie. Organisatie en leidinggevenden zijn moreel verplicht om de medewerkers en de organisatie mee te nemen in deze nieuwe ontwikkelingen en deze veilig te laten landen. Een praktisch implementatie framework zorgt ervoor dat aan alle aspecten wordt gedacht en de randvoorwaarden voor een succesvolle implementatie worden ingevuld.

Doelstelling

Deze cursus is de logische opvolging van de half-daagse workshop 'Robotisering in Finance'. Na afloop van deze cursus heeft u inzicht in de inrichtingsvraagstukken, keuzes en mogelijke oplossingen die een succesvolle introductie van de nieuwe technologieën vereisen.

Inhoud

  • Hoe verhoudt robotics (RPA) zich met proces orkestratie (BPM);
  • Introductie van vraagstuk domeinen;
  • Impact op Organisatie en governance;
  • Het managen van de automation pipeline;
  • Inpassing in de bestaande IT omgeving;
  • Management van leveranciers;
  • Robotics Performance en risico management;
  • Verandering voor medewerkers en competenties.

Bestemd voor

De cursus is bestemd voor iedere financiële professional die hun (financiële) organisatie op gecontroleerde wijze een stap verder wil brengen. U heeft de workshop gevolgd of u heeft aantoonbare kennis van de belangrijkste toepassingen binnen RPH.

Joris Juttmann Partner Robotisering en Process Excellence bij KPMG Advisory. Joris leidt de robotiseringspropositie binnen KPMG Nederland. Hij heeft ruime internationale hands-on ervaring in financieel management en consulting.

De cursus vindt plaats in Conferentiecentrum Drakenburg Baarn in Baarn

Adres

Conferentiecentrum Drakenburg Baarn Dr. Albert Schweitzerweg 1 Baarn Telefoonnummer (035) 646 14 14 E-mailadres info@drakenburg.nl