Summercourse Controlepraktijk 2019

Gevarieerd up-to-date

Details

Cursusduur
3 dagen
Datum en locatie
4, 5, 6 september 2019 - Apeldoorn
Tijd
10:00 - 20:00, 08:30 - 16:00, 08:30 - 16:00
Prijs
€ 1.855,00 (leden) / € 2.135,00 (niet-leden)
Kennisgebied
Specials, Audit & Assurance
Bestemd voor
MKB-accountants
Niveau
Advanced
Accountancy
20 pe-uren

4, 5, 6 september 2019 - Apeldoorn

De Summercourse is inclusief twee overnachtingen.

Accountants werkzaam in de (openbare) controle praktijk sluiten de zomer af met deze Summercourse. Deze PE-meerdaagse met een gevarieerd programma, verzorgd door uitstekende docenten en in een aantrekkelijke omgeving is afgelopen jaren hoog gewaardeerd door uw collega's.

Doelstelling

Deze Summercourse Controlepraktijk biedt u een gevarieerd programma met;

  • de laatste ontwikkelingen op uw werkterrein en
  • inzichten en ervaringen van collega accountants

Inhoud

Ook in 2019 hebben we weer een afwisselend programma voor u samengesteld. Uiteraard met vaktechnische onderdelen maar ook met vaardigheden voor uw controlewerkzaamheden.

Het detail programma kunt u hier downloaden

  • Actualiteiten Externe Verslaggeving
  • Juridische updates; aansprakelijkheid accountant
  • Controle praktijksessies, een vaktechnisch begeleider begeleidt de discussie omtrent een concrete controle standaard. U stelt uw vragen en wisselt ervaringen en inzichten uit, de vertaling van de regelgeving naar de praktijktoepassing staat daarbij centraal.
  • IT ontwikkelingen; Data analyse en Audit
  • Leren van anderen sectoren; Profilen
  • Verandering door leiderschap
  • Mindmapping; voor een beter dossier
  • Nog even, die laatste dingen die het verschil maken; Arnout van Kempen deelt zijn ervaringen om de kwaliteit te verhogen

Bestemd voor

Voor iedereen werkzaam bij vrijwillige en/of wettelijke controleopdrachten; accountants en overige functionarissen zoals controleleider of compliance officer.

Arnout van Kempen CISA Van Kempen Compliance & Legal Support, compliance specialist binnen de financiële sector en compliance officer bij diverse accountantsorganisaties
mr. drs. Winfred Merkus RA Oprichter van en partner bij een mkb accountantsorganisatie, docent bij Nyenrode
drs. Dingeman Manschot RA

director bij het Professional Practice Department van Deloitte en expert op het gebied van IFRS en NL GAAP. Daarnaast is hij lid van de Raad voor de Jaarverslaggeving. Voorts is hij als docent externe verslaggeving verbonden aan de Erasmus Universiteit.

mr. Annelies Brink-Van der Meer docent ondernemingsrecht en onderzoeker aan de Vrije Universiteit te Amsterdam
Leo Straathof RA voormalig partner KMPG Accountants, docent post master opleiding financial auditing Universiteit van Tilburg
prof. dr. Edo Roos Lindgreen RE

hoogleraar Data Science in Auditing aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Amsterdam (UvA)

John Kuijn RA mede-eigenaar ThinkVision Management gericht op geven van trainingen, scholing, advies en interim management.
Bas Hoorn

Directeur en hoofdtrainer van Timension.

Willem Roding ervaren begeleider van verandertrajecten en gespecialiseerd in onderwerpen als (persoonlijk) leiderschap, teamontwikkeling, verandermanagement en organisatieontwikkeling. Zijn stijl laat zich het best omschrijven door de paradox compassievol confronterend.
Kirsten Heukels

zelfstandig ondernemer, mediator in arbeidsgeschillen en echtscheidingen. Daarnaast is Kirsten actief als extern vertrouwenspersoon, trainer, coach en profiler.

Joost Knigge Teamcoach, gespecialiseerd in Samenwerken. Coacht individu en team richting (organisatie)doelen. Analytisch, scherp oog voor team- en samenwerkingsdynamiek. Participerend en motiverend, direct en en vanuit rust.

De cursus vindt plaats in Bilderberg Hotel De Keizerskroon Apeldoorn in Apeldoorn

Adres

Bilderberg Hotel De Keizerskroon Apeldoorn Koningstraat 7 Apeldoorn Telefoonnummer 055-5217744 E-mailadres keizerskroon.reservation@bilderberg.nl Website http://www.bilderberg.nl/hotels/keizerskroon/