Voorkom fouten in de jaarrekening

Leer van anderen

Details

Cursusduur
1 dag
Datum en locatie
22 oktober 2019 - Apeldoorn
Tijd
16:00 - 20:00
Prijs
€ 325,00 (leden) / € 375,00 (niet-leden)
Kennisgebied
Governance, Risk & Compliance, Accountancy Samenstelpraktijk, Audit & Assurance
Bestemd voor
Openbaar accountants, MKB-accountants, Overige financieel professionals
Niveau
Fundamental
Accountancy
3 pe-uren

22 oktober 2019 - Apeldoorn

Fouten in jaarrekeningen staan tijdens dit seminar centraal. Leer van uw collega's en voorkom dat uw jaarrekening middelpunt wordt van media aandacht en de AFM. Henk Langendijk presenteert, op zijn herkenbare luchtige wijze, kleine en grotere 'bloopers' en geeft aan hoe deze fouten voorkomen kunnen worden.

Doelstelling

Doel van dit intensieve seminar is om te leren van fouten die anderen hebben gemaakt bij opstellen, samenstellen en/of controleren van jaarrekeningen en zo te voorkomen dat deze zich voordoen in uw organisatie.

Inhoud

Aan de orde komen fouten die in jaarrekeningen worden aangetroffen, fouten in primaire overzichten, maar ook in toelichtingen. Henk daagt u uit om de fouten te herkennen en kijkt met u hoe deze fouten voorkomen kunnen worden. Dit alles aan de hand van actuele jaarrekeningen en luchtig doch zeer leerzaam gepresenteerd door Henk.

Bestemd voor

Accountants en andere financieel professionals die betrokken zijn bij jaarrekeningen.

prof. dr. Henk Langendijk (emeritus) hoogleraar Nyenrode Business Universiteit en de Universiteit van Amsterdam, tevens consultant op het terrein van externe verslaggeving.

De cursus vindt plaats in Bilderberg Hotel De Keizerskroon Apeldoorn in Apeldoorn

Adres

Bilderberg Hotel De Keizerskroon Apeldoorn Koningstraat 7 Apeldoorn Telefoonnummer 055-5217744 E-mailadres keizerskroon.reservation@bilderberg.nl Website http://www.bilderberg.nl/hotels/keizerskroon/