IT Master in one day!

In 1 dag het speelveld van finance, business en IT

Details

Cursusduur
1 dag
Datum en locatie
5 oktober 2020 - Utrecht
Tijd
09:30 - 17:00
Prijs
€ 450,00 (leden) / € 550,00 (niet-leden)
Kennisgebied
IT & Data
Bestemd voor
Accountants in business, MKB-accountants, Overige financieel professionals, Controllers
Niveau
Fundamental
Finance in business
6 pe-uren

5 oktober 2020 - Utrecht

Als RC ontvangt u het ledentarief


Deze 1-daagse cursus is een antwoord op het toenemend belang van een integrale benadering van IT onderwerpen en een goede samenwerking tussen de disciplines Finance, Business en IT. De samensmelting van deze disciplines is niet meer weg te denken in moderne bedrijfsvoering en is verweven met strategische keuzes in een organisatie. Voor financials is kennis van dit speelveld een noodzakelijke expertise geworden. Tijdens deze cursus gaat u op een interactieve wijze aan de slag met een model waarbij Finance, Business en IT zich ontwikkelen tot een samenwerkend geheel.

Doelstelling

U krijgt een ontwerpmodel gepresenteerd op basis waarvan de samenwerking tussen Finance, Business en IT in kaart gebracht wordt. Tevens worden de strategische aspecten van de samenwerking uitgelegd. U vergaart inzicht in de processen, het uitvoeren van projecten en welke rol u als financial heeft. U leert welke middelen u kunt inzetten om de bedrijfsprocessen te ondersteunen en te optimaliseren.

Inhoud

De training bestaat uit 5 blokken die gebaseerd zijn op het IT Canvas. Ieder blok behandelt een essentieel onderdeel van de gecombineerde Finance, Business en IT blokken. De volgende onderdelen worden behandeld:
1. De sturing van en samenwerking tussen Finance, Business en IT
2. De operatie om IT processen te managen
3. De benodigde functionaliteit in een organisatie
4. De informatievoorziening binnen een onderneming
5. De techniek van een IT omgeving

Bestemd voor

Iedere financieel professional die op het snijvlak werkzaam is en Finance, Business en IT tot een goed werkend geheel wil ontwikkelen.

dr. Jacco Schonewille MITM Dr. Jacco Schonewille MITM, directeur IT-Councelor en docent. Jacco heeft meer dan 25 jaar praktijkervaring en heeft voor organisaties als Baan Company, Boeing, NS en Maersk grote ICT veranderingen aangestuurd.

De cursus vindt plaats in Van der Valk Hotel Utrecht in Utrecht

Adres

Van der Valk Hotel Utrecht Winthontlaan 4 -6 Utrecht Telefoonnummer (030) 800 08 00 E-mailadres Sales@utrecht.valk.nl