Doorbraakdenken

Anders kijken - anders denken – anders doen

Details

Cursusduur
1 dag
Datum en locatie
6 oktober 2020 - Utrecht
Tijd
08:30 - 16:00
Prijs
€ 595,00 (leden) / € 695,00 (niet-leden)
Kennisgebied
Persoonlijke vaardigheden
Bestemd voor
Openbaar accountants, Accountants in business, Intern accountants, Overheidsaccountants, Overige financieel professionals
Niveau
Advanced
Accountancy
6 pe-uren

6 oktober 2020 - Utrecht

Wat is de grootste uitdaging voor uzelf? Wat is de grootste uitdaging in het team waarin u werkt? Wat wilt u veranderen en/of verbeteren? Wat wilt u écht creëren?

Het is eigenlijk onthutsend simpel. Uw effectiviteit en dus succes wordt bepaald door de inhoud en grenzen van het eigen bewustzijn. Deze training is gericht op het oprekken van die grenzen, zo ver als mogelijk. Het gaat erom het eigen potentieel maximaal te benutten. Dan wint u aan effectiviteit, invloed, impact, balans, plezier, resultaat, authenticiteit, succes,...

Doelstelling

U verlaat de training met bruikbare inzichten en handvatten om in élke situatie het verschil te maken. Dit levert resultaten op die het leven effectiever maken, zoals:

  • Doorbreken van belemmerende denk - en gedragspatronen.
  • Pro-actief kiezen voor het meest effectieve gedrag.
  • Rationeler omgaan met vervelende situaties met collega's of klanten.
  • Besluiten nemen of lastige keuzes maken. Niet uitstellen maar doen.
  • Meer rust en balans creëren. De spagaat werk/privé verminderen.
  • De relatie met belangrijke mensen verdiepen of verbeteren.
  • Meer vanuit authenticiteit en bezieling werken.

Inhoud

Het programma is geïnspireerd op bekende denkers en schrijvers op het gebied van leiderschap, samenwerking, teamontwikkeling, neuro- en gedragswetenschap en psychologie. Aangevuld met expertise en ervaring opgedaan in talloze leiderschapstrajecten.

Het programma is een mix van theorie en praktijk. De nadruk ligt op het zelf ervaren hoe Doorbraakdenken werkt. En is gericht op praktische toepassing, gewoon morgen, in de eigen dagelijkse praktijk.

Bestemd voor

Financieel professionals, leidinggevenden, managers die een stap willen zetten in persoonlijk leiderschap of persoonlijke effectiviteit.

Willem Roding ervaren begeleider van verandertrajecten en gespecialiseerd in onderwerpen als (persoonlijk) leiderschap, teamontwikkeling, verandermanagement en organisatieontwikkeling. Zijn stijl laat zich het best omschrijven door de paradox compassievol confronterend.

De cursus vindt plaats in Carlton President Hotel Utrecht in Utrecht

Adres

Carlton President Hotel Utrecht Floraweg 25 Utrecht Telefoonnummer 0302425900 E-mailadres banqueting@president.carlton.nl Website www.carlton.nl