Leidinggeven aan gedragsverandering

Details

Cursusduur
2 dagen
Datum en locatie
9 oktober 2020, 6 november 2020 - Utrecht
Tijd
09:00 - 18:00, 13:30 - 18:00
Prijs
€ 795,00 (leden) / € 895,00 (niet-leden)
Kennisgebied
Strategie
Bestemd voor
Accountants in business, Intern accountants, Overige financieel professionals, Controllers, Auditor
Niveau
Advanced
Finance in business
12 pe-uren

9 oktober 2020, 6 november 2020 - Utrecht

Als RC ontvangt u het ledentarief.

Tussen de 1e en 2e bijeenkomst ontvangt u oefeningen en aandachtspunten. Bent u accountant in business dan kunt u de gemaakte uren wegschrijven als zelfstudie in uw PE-registratie.


Iedereen met enige werkervaring weet dat veel veranderingen struikelen op gedrag. We willen ons gedrag of dat van anderen wel veranderen, maar op de een of andere manier lukt het niet. Uit onderzoek blijkt dat 80% van de gewenste gedragsveranderingen niet tot stand komt. En dat is een probleem, zeker in deze tijd. In deze powerclass leer je de geheimen kennen om oude gewoontes te doorbreken en nieuw gedrag aan te leren.

Doelstelling

Na afloop beschikt u over voldoende theoretische kennis om gedrag en gedragsverandering goed te analyseren en te beschrijven. U leert de 5 stappen van versnelde en effectieve gedragsverandering en hoe u deze in de praktijk toepast. U gaat na de eerste dag gericht met uw eigen actieplan aan de slag.

Inhoud

In deze powerclass staan de drie belangrijkste drivers van gedrag centraal en zoomen wij in op een wetenschappelijk bewezen aanpak om gedrag in vijf stappen snel en effectief te veranderen. Na de eerste bijeenkomst gaat u zelfstandig en met één of meerdere van de deelnemers aan de slag om de geleerde principes in de praktijk te brengen. U krijgt aandachtspunten, oefeningen, tips en tools toegestuurd. Via een vast format kunt uzelf bepalen of u vorderingen hebt gemaakt. Tijdens de tweede bijeenkomst worden leerervaringen besproken, wordt gekeken naar mogelijk betere aanvliegroutes en kijken we hoe belemmeringen kunnen worden doorbroken. Deze sessie bereidt u voor op het bekrachtigen en vasthouden van de in gang gezette gedragsverandering.

Bestemd voor

Iedere financieel professional die betrokken is bij gedragsveranderingen en meer wil weten van bewezen en praktische principes uit de gedragswetenschappen.

Hans van der Loo Hans van der Loo Hans van der Loo, medeoprichter en eigenaar van Betterday en Energyfinder. Het eerstgenoemde bureau is gespecialiseerd in de realisatie van krachtige en kortcyclische gedragsveranderingen en prestatieverbeteringen, het tweede bureau richt zich op het meten en activeren van energie in teams.

De cursus vindt plaats in Van der Valk Hotel Utrecht in Utrecht

Adres

Van der Valk Hotel Utrecht Winthontlaan 4 -6 Utrecht Telefoonnummer (030) 800 08 00 E-mailadres Sales@utrecht.valk.nl