Time managementaliteit

De mentaliteit om vanuit autonomie Ja te zeggen *nieuw*

Details

Cursusduur
1 dag
Datum en locatie
8 april 2020 - Baarn
Tijd
08:30 - 16:00
Prijs
€ 695,00 (leden) / € 595,00 (niet-leden)
Kennisgebied
Persoonlijke vaardigheden
Bestemd voor
Openbaar accountants, Accountants in business, Intern accountants, Overheidsaccountants, Overige financieel professionals
Niveau
Advanced
Accountancy
6 pe-uren

Time managementaliteit: de (persoonlijk) leiderschap-component van timemanagement, over het nemen van eigen verantwoordelijkheid en het zelf bepalen en kiezen van koers, focus en prioriteiten.

Ben je in staat om zodanig verantwoordelijkheid te nemen in en voor jouw huidige rol dat het bepalen van hoofdzaken, prioriteiten en urgentie hier als vanzelf uit volgt? Bepaald jij je eigen agenda of ´. word je vooral geleefd door de prioriteiten van anderen en wordt je agenda en prioriteiten continu overvallen door zaken van buiten en kom je voor je gevoel aan je eigen belangrijke taken te weinig toe.

Tijdens deze workshop van een dag onderzoeken we je invloed aan de hand van de eigen - real-time - agenda's en activiteiten. Uiteraard komen de praktische tips voor prioriteren, scheiden hoofd-bijzaken, smart doelen stellen, 'nee'-zeggen, beïnvloeden van omgeving etc. ook aan de orde. Maar vooral: waar zeg je Ja tegen en hoe creëer je dat andere je vragen voor juist die taken of projecten.

Doelstelling

Deze training verdiept uw (zelf) inzicht op de principes bewustzijn, invloed en verantwoordelijkheid. Vanuit uw huidige rol gaat u vervolgens kijken naar: waar sta ik in essentie voor opgesteld, wat betekent dit voor mijn houding en gedrag en doelen en hoe ga ik dit organiseren en realiseren.

Deelnemers hebben na afloop van deze training de vaardigheden om de eigen regie te voeren over de eigen agenda.

Inhoud

Interactieve training waarbij we leren en trainen met de volgende aspecten:

 • (Zelf) Inzicht en bewustzijn
 • Invloed en Verantwoordelijkheid
 • Van afhankelijk naar onafhankelijk
 • Focus aanbrengen en hier naar handelen

  Bestemd voor

  Iedereen die (weer) meer invloed wil hebben over de eigen agenda, koers en prioriteiten.

  Joost Knigge Teamcoach, gespecialiseerd in Samenwerken. Coacht individu en team richting (organisatie)doelen. Analytisch, scherp oog voor team- en samenwerkingsdynamiek. Participerend en motiverend, direct en en vanuit rust.

  De cursus vindt plaats in Conferentiecentrum Drakenburg Baarn in Baarn

  Adres

  Conferentiecentrum Drakenburg Baarn Dr. Albert Schweitzerweg 1 Baarn Telefoonnummer (035) 646 14 14 E-mailadres info@drakenburg.nl