Zakelijke taalcoaching voor financials

Presteer op niveau in een andere taal

Details

Cursusduur
1 dag
Datum en locatie
1 december 2020 - Wordt in overleg bepaald
Tijd
00:00 - 23:59
Prijs
€ 2.900,00 (leden) / € 2.900,00 (niet-leden)
Kennisgebied
Persoonlijke vaardigheden
Bestemd voor
Openbaar accountants, Accountants in business, Intern accountants, MKB-accountants, Overheidsaccountants, Overige financieel professionals, Controllers, Auditor
Niveau
Advanced
Finance in business
30 pe-uren

1 december 2020 - Wordt in overleg bepaald

Tijdens de looptijd van de training krijgt u ook studieopdrachten waar u thuis aan werkt. Bent u accountant in business of registercontroller? Dan kunt u deze studieopdrachten wegschrijven als zelfstudie in uw PE-registratie.
Attentie: de vermelde prijs van 2.900 euro is een richtlijn, gebaseerd op een maatwerkprogramma van 30 uur, ex. reiskosten voor de trainer. Na de intake bepaalt u samen met ons het precieze aantal uren. De prijs wordt op dit aantal uren afgestemd, tezamen met de reiskosten van de trainer.


Het bedrijfsleven wordt steeds internationaler. Als financieel professional wilt u daarom op niveau presteren in het Engels, Duits of Frans. Doelgerichte maandrapportages publiceren, buitenlandse aandeelhouders vol zelfvertrouwen te woord staan. Als u uw talen goed beheerst, bouwt u beter zakenrelaties op, heeft u een voorsprong bij onderhandelingen en communiceert u overtuigender en effectiever tijdens besprekingen.

Doelstelling

De doelstellingen om een taalcoaching Engels, Frans of Duits te volgen, zijn voor iedereen verschillend. Daarom bieden wij de mogelijkheid voor een volledig maatwerktraject. Samen met u bepalen wij de inhoud, het niveau, de intensiteit en de duur van de training. Uw eigen leerdoelen zijn daarbij leidend.

Inhoud

Dit maatwerkproject is een samenwerking tussen u en uw trainer. De trainer maakt zich vertrouwd met uw werkcontext en zet zijn eigen vakkennis in voor een training die perfect aansluit bij u en uw organisatie. Samen zorgt u voor een mooi inhoudelijk programma met spreek-, luister-, lees- en schrijfvaardigheid, waar nodig aangevuld met woordenschat, grammatica, stijl en toon. Zo heeft u in uw werk optimaal profijt van de taalcoaching.

Werkwijze
Voorafgaand aan de training vindt een uitgebreid intakegesprek plaats. Daarin bespreken we uw startniveau, leerdoelen, leerwensen en beschikbaarheid. U volgt de taalcoaching individueel of samen met uw collega's. Kiest u voor een groepstraining, dan stellen wij de groepen samen op basis van de intakes. De aanvangsdatum is in overleg. De taalcoaching vindt plaats bij u op locatie, tenzij anders overeengekomen.

Duur
De training duurt 30 tot 40 uur, verspreid over blokken van 3 tot 5 uur gedurende 2 tot 12 weken, afhankelijk van de gewenste intensiteit. Naast de bijeenkomsten investeert u thuis ook tijd in studieopdrachten.

Bestemd voor

Bent u een financieel professional en wilt u ook in het Engels, Duits of Frans het beste uit uzelf halen? Dan is deze zakelijke taalcoaching geknipt voor u.

Trainer van The Square Mile NBA Opleidingen werkt samen met The Square Mile. The Square Mile is een van de marktleiders in beroepstaaltraining en staat garant voor een persoonlijke, hoogwaardige en op maat gesneden taaltraining waarmee u daadwerkelijk succes boekt. The Square Mile werkt op duurzame basis samen met klanten in alle belangrijke sectoren van de Nederlandse economie.

De cursus vindt plaats in wordt in overleg bepaald in Wordt in overleg bepaald

Adres

wordt in overleg bepaald Koninginnepage Wordt in overleg bepaald