Workshop high performance leiderschap

High performance teams, ook vanuit huis *nieuw*

Details

Cursusduur
1 dag
Datum en locatie
30 november 2020 - Online
Tijd
15:00 - 17:30
Prijs
€ 150,00 (leden) / € 200,00 (niet-leden)
Kennisgebied
Organisatie advies, Performance Management, Online learning
Bestemd voor
Openbaar accountants, Accountants in business, MKB-accountants, Overige financieel professionals, Controllers
Niveau
Advanced
Accountancy
2 pe-uren

30 november 2020 - Online

Is uw team het beste team van heel uw organisatie? Zo niet, waarom niet? De workshop high performance leiderschap geeft u praktisch handvaten om alles te halen uit alles wat uw team al heeft.

Geen enkel groot doel is ooit gehaald in isolatie. Hoe kunt u dan toch ook met thuiswerkende collega's het hoogste resultaat behalen? Het is tijd voor nieuwe standaarden voor u en uw team.

Paul Rulkens is expert op het gebied van high performance: de kunst en wetenschap om grote ambitieuze doelen te halen op de meest eenvoudige manier. Als professionele spreker, auteur van twee business boeken en internationale consultant, helpt hij bedrijven zoals McKinsey, UBER, ASML, Novartis en DSM om alles te halen uit alles wat ze al hebben. Hij deelt dit workshop zijn inzichten waardoor u met praktische handvatten morgen met uw team al stappen kunt maken.

Doelstelling

U verkrijgt kennis over de vijf elementen die een high perfomance team kenmerken en wat dat van u en uw team vraagt als u virtueel samenwerkt. Uiteraard oefent u daarmee waardoor u na deze online workshop direct anders kunt doen om uw team tot hogere resultaten te leiden.

Inhoud

We bespreken onder meer:

  • Waarom de meeste organisaties geen teams hebben, maar comités.
  • De vijf elementen van high performance teams.
  • Wat u anders moet doen als u virtueel met uw team werkt.
  • Hoe u moet stoppen met gedrag wat uw sterktes maskeert.

Bestemd voor

Iedereen die (nog) beter wil presteren, die samen met haar/zijn team tot grotere hoogtes wil stijgen.

Paul Rulkens Paul Rulkens

Paul Rulkens is een expert op het gebied van high performance het halen van zakelijk en professioneel succes op de meest snelle en eenvoudige manier. Als trusted advisor, professioneel spreker en auteur, brengt Paul 20 jaar internationale ervaring met zich mee op het gebied van leiderschap, strategie en groei. Zijn gedachtengoed is gebaseerd op de nieuwste inzichten rondom gedrag-psychologie en neurowetenschap.

De cursus vindt plaats in E-learning in Online

Adres

E-learning 0 Online