Webinar Best in Finance: Business Case Modeling

Een innovatieve serie masterclasses *nieuw*

Details

Cursusduur
1 dag
Datum en locatie
26 november 2020 - Online
Tijd
14:00 - 16:30
Prijs
€ 300,00 (leden) / € 300,00 (niet-leden)
Kennisgebied
Strategie, Performance Management, Online learning
Bestemd voor
Accountants in business, Overige financieel professionals, Controllers
Niveau
Advanced
Finance in business
3 pe-uren

26 november 2020 - Online

In 2020 organiseren NBA Opleidingen en Yacht wederom een nieuwe editie van de succesvolle serie Masterclass Best in Finance. Net zoals de afgelopen 10 jaar staat ook dit jaar weer een actueel thema centraal dat relevant is voor het functioneren van senior financieel professionals. De onderwerpen van de afgelopen jaren waren onder meer: (disruptieve) innovatie, blockchain, robotisering, process mining en data analytics.

Dit najaar wordt de Masterclass Best in Finance: Business Case Modeling aangeboden als webinar.

Doelstelling

Het doel van de masterclasses is kennis bij de deelnemers ontsluiten, delen en versterken door interactie en specialistische kennis. Hierdoor blijft de financiële functie door een innovatieve samenwerking van partners van toegevoegde waarde in het nieuwe (IT-)tijdperk.

Voor 2020 is het thema Business Case Modeling.

Docent is dr. Martijn Rademakers. Naast zijn werk aan universiteit en business school, helpt Martijn managementteams om de strategie van hun organisatie te vernieuwen en te implementeren. Ook leidt hij een startup waaraan de nodige business case modeling te pas is gekomen.

Inhoud

Deze Masterclass draait om de rol van cfo's en business controllers als strategisch business partner bij de ontwikkeling van nieuwe business activiteiten. Business- en financial modeling zijn dan nodig en versterken elkaar daar idealiter in, maar kunnen ook spanningen oproepen. Hoe balanceer je je financiële specialisme met de vaardigheid om ook als generalist zowel kritisch als constructief mee te denken met CEO en managementteam? Verschillende voorbeelden en tools worden behandeld en we gaan aan de slag met korte oefeningen. Tijdens de sessie worden ervaringen en vragen van deelnemers zo veel mogelijk meegenomen.

Naast vakinhoudelijke verdieping wordt ook een praktijkcase behandeld en zal een spreker uit de praktijk zijn ervaring delen.

Bestemd voor

De masterclasses zijn bestemd voor accountants in business, registercontrollers en (niet-)financiële professionals die verder willen ontwikkelen richting business partnership.

dr. Martijn Rademakers Martijn Rademakers

Dr. Martijn Rademakers is Adjunct Professor of Strategy & Organization aan de Amsterdam Business School, Universiteit van Amsterdam. Ook doceert hij aan TIAS School for Business & Society en Rotterdam School of Management. Martijn is daarnaast onafhankelijk adviseur voor organisaties in binnen- en buitenland, waar de nadruk ligt op business innovatie, implementatie en agility. Ook is hij nauw betrokken bij de ontwikkeling van diverse startups en scale-ups.

De cursus vindt plaats in E-learning in Online

Adres

E-learning 0 Online