Visual analytics in de praktijk

Interactief hands-on webinar

Details

Cursusduur
1 dag
Datum en locatie
21 mei 2021 - Online
Tijd
15:00 - 17:45
Prijs
€ 240,00 (leden) / € 285,00 (niet-leden)
Kennisgebied
Persoonlijke vaardigheden, IT & Data, Online learning
Bestemd voor
Accountants in business, Intern accountants, Overheidsaccountants, Overige financieel professionals, Controllers, Auditor
Niveau
Advanced
Accountancy
3 pe-uren

21 mei 2021 - Online

RC's genieten van het gereduceerde tarief voor leden.


Dashboards voor uw audit praktijk of voor uw reguliere bedrijfsprocessen, hoe stel je deze samen vanuit de beschikbare data in uw organisatie? Tijdens dit korte en krachtige hands-on webinar maakt u zelf een dashboard aan de hand van een casus.

De opdrachten vanuit de casus zijn zowel herkenbar voor de rol van de auditor als controller. Met een dashboard blijft u in control op de door u gedefinieerde indicatoren, waar mogelijk real-time, de stap naar continious monitoring. Zo kunt u tijdig bijsturen en blijft u inspelen op nieuwe trends, kansen en uitdagingen.

Doelstelling

Tijdens deze cursus leert u praktische technieken en vergroot u uw vaardigheden door een eigen dashboard samen te stellen.

Inhoud

Tijdens de webinars gaat u hands-on aan de slag. U pakt, met behulp van Visual analytics een concrete casus op waarvoor u meerdere indicatoren definieert. De opdrachten zijn zowel herkenbaar voor auditors, accountants als controllers.

  • Introductie data visualisatie
  • Casus met hands-on opdrachten

Bijzonderheden
Om gebruik te maken van de trainingslicentie van Data visualisatie software maakt u gebruik van uw eigen WINDOWS-laptop. U ontvangt daartoe voor aanvang van de training nadere instructies zodat u voor de training de applicatie op uw laptop kunt installeren (denkt u eraan dat u voldoende rechten heeft op uw laptop?).

Andere webinars die hierop aansluiten;

  • Data analyse in de praktijk
  • Process mining in de praktijk

Bestemd voor

Controllers, accountants en andere financieel professionals werkzaam binnen het (bredere) assurance en interne controle domein. U bent op zoek naar een concrete en praktische cursus om daadwerkelijk dashboards te maken.

Bart Roeleveld

ing. Bart Roeleveld, Senior Data Analysis Specialist, ACDA, Trainer: ACL, Lavastorm, Data360 Analyze, Tableau, Minit en Perceptive.

ir. Erik Bruijn

Data Scientist, Trainer: Lavastorm, Data360 Analyze, Tableau, Minit en Perceptive.

De cursus vindt plaats in E-learning in Online

Adres

E-learning 0 Online