Webinar Invloed en betrokkenheid

Details

Cursusduur
1 dag
Datum en locatie
1 juli 2021 - Online
Tijd
13:30 - 15:30
Prijs
€ 150,00 (leden) / € 200,00 (niet-leden)
Kennisgebied
Persoonlijke vaardigheden, Online learning
Bestemd voor
Openbaar accountants, Accountants in business, Intern accountants, MKB-accountants, Overheidsaccountants
Niveau
Advanced
Finance in business
2 pe-uren

1 juli 2021 - Online

Als RC ontvangt u het ledentarief


In twee uur tijd grip op de wetmatigheden die ten grondslag liggen aan beïnvloeden, macht en controle.

Doelstelling

Dit webinar geeft je inzicht in de machtsvoorkeuren en in welke situatie wat effectief is. We gaan oefenen met het herkennen van deze voorkeuren en hoe je daarin kunt switchen om je effectiviteit te vergroten. Deze tools zijn heel concreet en praktisch in te zetten. Je kunt met deze inzichten direct aan de slag.

Inhoud

Dit webinar biedt je in een korte tijd grip op de wetmatigheden die ten grondslag liggen aan beïnvloeden, macht en controle. Aan de hand van het Model van Invloed van Pacelle van Goethem onderzoeken we de persoonlijke voorkeuren in machtsstijlen en oefenen we met het verbreden van je eigen strategie repertoire. Het stelt je in staat om je invloed op anderen op natuurlijke wijze te vergroten.

Bestemd voor

Finance professionals. Door het interactieve karakter is het maximum aantal deelnemers beperkt.

Kirsten Heukels

Kirsten Heukels

Kirsten is zelfstandig ondernemer en eigenaar van 1 for 2 Social Innovation. Sinds 2000 is Kirsten actief als geregistreerd MfN mediator in arbeidsgeschillen en echtscheidingen. Daarnaast is zij gecertificeerd extern vertrouwenspersoon (ongewenste omgangsvormen en integriteit), trainer, coach en profiler (het analyseren van mensen op basis van de micro expressies in het gezicht, in combinatie met lichaamstaal en stemgebruik). Voorts is zij opgeleid en actief op het gebied van kinetische ondervraging alsook crisis- en gijzelingsonderhandelingen. Rechtszekerheid voor allen is haar rode draad.

De cursus vindt plaats in E-learning in Online

Adres

E-learning 0 Online