Persoonlijke gedragsverandering

Bewezen manieren om nieuw gedrag te ontwerpen

Details

Cursusduur
2 dagen
Datum en locatie
13 oktober 2021, 3 november 2021 - Amersfoort
Tijd
09:00 - 18:00, 13:30 - 18:00
Prijs ex. btw
€ 795,00 (leden) / € 895,00 (niet-leden)
Kennisgebied
Persoonlijke vaardigheden, Strategie
Bestemd voor
Accountants in business, Intern accountants, Overige financieel professionals, Controllers, Auditor
Niveau
Advanced
Finance in business
12 pe-uren

13 oktober 2021, 3 november 2021 - Amersfoort

Noot: de 1ste dag is een fysieke bijeenkomst, de 2e dag is online.

Als RC ontvangt u het ledentarief.

Tussen de 1e en 2e bijeenkomst ontvangt u oefeningen en aandachtspunten. Bent u accountant in business dan kunt u de gemaakte uren wegschrijven als zelfstudie in uw PE-registratie.


Iedereen met enige werkervaring weet dat veel veranderingen struikelen op gedrag. We willen ons gedrag of dat van anderen wel veranderen, maar op de een of andere manier lukt het niet. Uit onderzoek blijkt dat 80% van de gewenste gedragsveranderingen niet tot stand komt. En dat is een probleem, zeker in deze tijd waarin we gedwongen zijn om ons gedrag voortdurend bij te stellen en aan te passen. In deze powerclass leer je de geheimen kennen om oude gewoontes te doorbreken en nieuwe gedrag aan te leren.

Doelstelling

Na afloop beschikt u over voldoende theoretische en praktische bagage om goed beslagen ten ijs te komen als het om gedragsverandering gaat. U leert de geheime basisformule van gedragsverandering kennen. U krijgt inzicht hoe je gedrag (online) kunt beïnvloeden. U leert de 5 stappen van versnelde en effectieve gedragsverandering kennen en deze vervolgens in de praktijk toe te passen. U gaat na de eerste bijeenkomst gericht met uw eigen gedragsverandering aan de slag

Inhoud

In deze powerclass staan de drie belangrijkste drivers van gedrag centraal en zoomen wij in op een wetenschappelijk bewezen manieren om gedrag in vijf stappen snel en effectief te veranderen. U krijgt makkelijk toepasbare richtlijnen en direct te gebruiken technieken aangereikt, waarmee u het gedrag van uzelf en anderen kunt sturen. Ne eerste bijeenkomst gaat u zelfstandig of met één of meerdere van de deelnemers aan de slag om de geleerde principes in de praktijk te brengen. U krijgt tijdens de drie weken oefenen aandachtspunten, oefeningen, tips en tools toegestuurd. Via een vast format kunt uzelf bepalen of u vorderingen hebt gemaakt. Tijdens de tweede bijeenkomst worden leerervaringen besproken, wordt gekeken naar alternatieve aanvliegroutes en kijken we hoe belemmeringen kunnen worden doorbroken. Deze sessie bereidt u voor op het bekrachtigen en vasthouden van de ingang gezette gedragsverandering.

Noot: de 1ste dag is een fysieke bijeenkomst, de 2e dag is online.

Bestemd voor

Iedere financieel professional die betrokken is bij gedragsveranderingen en meer wil weten van bewezen en praktische principes uit de gedragswetenschappen.

Hans van der Loo Hans van der Loo Hans van der Loo, medeoprichter en eigenaar van Betterday en Energyfinder. Het eerstgenoemde bureau is gespecialiseerd in de realisatie van krachtige en kortcyclische gedragsveranderingen en prestatieverbeteringen, het tweede bureau richt zich op het meten en activeren van energie in teams.

De cursus vindt plaats in Van der Valk Hotel Amersfoort -A1 in Amersfoort

Adres

Van der Valk Hotel Amersfoort -A1 Ruimtevaart 22 Amersfoort Telefoonnummer (033) 454 00 00 E-mailadres sales@amersfoort.valk.com