Innovatief en creatief denken voor controllers

Een fundamentele competentie

Details

Cursusduur
1 dag
Datum en locatie
8 juli 2021 - Apeldoorn
Tijd
09:30 - 17:00
Prijs
€ 495,00 (leden) / € 595,00 (niet-leden)
Kennisgebied
Persoonlijke vaardigheden
Bestemd voor
Accountants in business, Overige financieel professionals, Controllers
Niveau
Fundamental
Finance in business
6 pe-uren

8 juli 2021 - Apeldoorn

Als RC ontvangt u het ledentarief


Dit is het tijdperk van disruptie en continue verandering. Innovaties dwingen tot aanpassen en vernieuwen. Creativiteit wordt steeds meer een cruciale productiefactor, naast kapitaal, grond, arbeid, kennis en ondernemerschap.

Creativiteit helpt u om te overleven in een concurrerende markt, besluitvorming te verbeteren en zorgt voor aantoonbaar meer werkplezier. Wat is er leuker dan door klanten en collega's gevraagd te worden om mee te denken over innovaties? Creativiteit is anders waarnemen en goed te leren. Voor iedere controller een fundamentele competentie. Blijf als financial toekomstbestendig en ontwikkel deze vaardigheid!

Doelstelling

Na één dag kunt u creatieve denkmodellen hanteren en toepassen. Kom tot vernieuwende, innovatieve ideeën en oplossingen. De modellen zijn direct toepasbaar in de praktijk!

Inhoud

Leer uw creativiteit op te roepen en bepaal wat uw rol is bij innovatie binnen uw eigen organisatie. Tijdens de cursus onderzoeken we het proces van creatief denken en de voorwaarden om tot goede ideeën te komen.

Daarna gaat u aan de slag met uw eigen creatieve denkvragen. U leert modellen te hanteren die u helpen om vanuit meerdere perspectieven tot vernieuwende en innovatieve oplossingen te komen.

Tot slot leert u betere besluitvorming te bevorderen bij vergaderingen en 1-op-1 gesprekken.

Bestemd voor

Elke financial die toekomstbestendig wil blijven.

Gert-Jan Spenkelink

gert-jan-spenkelinktrainer en directeur Scope & Skills

De cursus vindt plaats in Bilderberg Hotel De Keizerskroon Apeldoorn in Apeldoorn

Adres

Bilderberg Hotel De Keizerskroon Apeldoorn Koningstraat 7 Apeldoorn Telefoonnummer 055-5217744 E-mailadres keizerskroon.reservation@bilderberg.nl Website http://www.bilderberg.nl/hotels/keizerskroon/